Haberler

Malatya - 113 Yaşına Giren Abdullah Adıgüzel´İ Vali Saran Un

Abone Ol

Vali Saran'dan Yaşlı Çifte Ziyaret

VALİ SARAN'DAN YAŞLI ÇİFTE ZİYARET

Malatya'nın Arguvan ilçesinde yaşayan ve bir süre önce 113 yaşına giren Abdullah Adıgüzel'i Vali Ulvi Saran unutmadı. Yaşlı çifti ziyaret eden vali Saran, Abdullah Adıgüzel'in doğum gününü kutladı.

Malatya Valisi Ulvi Saran, geçtiğimiz günlerde 113 yaşına giren Abdullah Adıgüzel'i, Arguvan ilçesi Yazıbaşı köyünde ziyaret etti. 110 yaşındaki eşi Elif Adıgüzel ile birlikte Vali Saran'ı ağırlayan çift ziyaretten dolayı mutluluklarını dile getirdi. Arguvan Kaymakamı Aslı Aynaoğlu ile birlikte ziyarete gelen Vali Saran, 91 yıldır evli olan çifte çiçek ve çikolata ikram etti.

Bir süre önce 113 yaşına giren Abdullah Adıgüzel ile eşi 110 yaşındaki Elif Adıgüzel'in 91 yıldır evli olduklarını ve bu evlilik süresini tescil etmeleri durumunda Guinness rekorlar kitabına girebileceğini söyleyen Vali Saran, ôİnsanların birbirleriyle anlaşamadıkları yuvaların yıkıldığı bir dönemde tahminimize göre 91 yıllık bir beraberliği çiftimiz birlikte sürdürmüşler bu çok mutluluk verici bir şey. Böyle bir çiftin ilimiz sınırları içerisinde yaşaması bizim için büyük bir mutluluk verici bir şey.ö Dedi.

Yaşlı çift ile bir süre sohbet eden Vali Saran ile Kaymakam Aslı Aynaoğlu yaşlı çifte hediyeler verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title