Haberler

Deprem anında atlamak isteyen şahıs son anda vazgeçti

Güncelleme:
Abone Ol

Malatya'da 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Kale ilçesi olan deprem, birçok ilde hissedildi. 3 binada kısmi çökme meydana gelirken can kaybı olmadığı açıklandı. Deprem anında iş yerindeki balkondan aşağı sarkan kişi son anda atlamaktan vazgeçti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Malatya merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen Elazığ'da Rüstempaşa Mahallesi Dağıstan Sokak'taki Dağıstan Apartmanı ile Ömeroğlu Apartmanı C Blok'ta hasar oluştu. Dağıstan Apartmanı'nda 4 kişi, düşen sıva parçalarıyla yaralandı. Binadan tahliye edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

SON ANDA KURTULDULAR

Öte yandan, deprem anında Kültür Mahallesi Şehir İdris Doğan Caddesi'nden geçen 2'si kadın 4 yayanın üzerine, yanlarında bulunan bir binadan sıva parçaları düştü. Yayalar şans eseri kurtuldu. Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNÜ YİTİRDİĞİ OTOMOBİL TERS DÖNDÜ

Deprem sırasında sürücüsünün kontrolünü yitirdiği 23 DB 656 plakalı otomobil, kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle ters dönen otomobilin sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Deprem anında atlamak isteyen şahıs son anda vazgeçti

PANİKLE BALKONDAN ATLAMAK İSTEDİ

Deprem anında Hürriyet Caddesi'ndeki bir apartmanın 2'nci katında bulunan iş yerindeki 1 kişi de balkona çıkarak aşağıya sarktı. Daha sonra kararından vazgeçen kişi, tekrar balkona çıktı. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğal Afet Otomobil Güvenlik Malatya 3-sayfa Güncel Elazığ Deprem Yaşam Deprem Güvenlik Doğal Afet 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Can:

Ak partinin değişmesi lazım . Cübbelibin dediği gibi başımıza gelmeyen kalmadı . Depremler , darbeler , seller , savaşlar

Yanıtla3543
bekir yapici:

ben batil itikatlari olan bir insan degilim ancak haksizda sayilmazsin cünki inancli insan görüntüsü vererek islamin men ettigi her seyi korkmadan utanmadan yaparak gercek inananlari kandirdiklarini düsünüyorum ancak öte yandan Allah niye sehtekarlari degilde alakasiz canlari cezalandiriyor diye düsünüyorum,ayrica bunlar 23 yildir ikdidardalar oldukca uzun zaman bu kadar felaketin bunlarin dönemine denk gelmesi birazda o yüzden olabilir.

01
Mücahit Kılıç:

Akla bak o yükseklikten atlayınca zaten hareket edemeyeceksin bina gene üstüne yıkılacak yıkılırsa. Bazı insanlar var gerçekten İlk çağlarda olsak bir kartal bunları kapıp gider. Biraz düşünün aklınızda tartın ben bu hareketleri yapsam ne olur diye.

Yanıtla2230
Serdar:

Ne kartalı lan değişik

21
Sihirbazın Çırağı:

Yarattıp yerine ulaştırdığı sarsıntı depremi zelzeleleri için yaratanına hamdlar olsun, teşekkür ederiz ilahî intikam sahibi rabbımıza. Tanrımız büyüksün.

Yanıtla54
man over:

Yapacağın tek şey sarsıntı geçene kadar bir köşede çömelip beklemek.Deprem oluyor binada 20 kişi merdivenlerden koşuyor.Zorlasalar depreme gerek kalmadan binayı yıkacaklar.

Yanıtla17
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title