Haberler

İzmir'den sonra bir elektrik faciası daha! Malatya'da sokak ortasında ölü bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

İzmir'de 2 vatandaşın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi Türkiye gündemindeki yerini korurken bir kahreden haber de Malatya'dan geldi. Yeşilyurt ilçesinde elektrik akımına kapılan 40 yaşındaki Nihat Güney hayatını kaybetti.

Türkiye yağmur sırasında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 2 vatandaşımızın acısını yaşarken bir kahreden haber de Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinden geldi. 40 yaşındaki Nihat Güney elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

VATANDAŞLAR HEMEN TELEFONA SARILDI

Gündüzbey Mahallesi Mehmet Cevdet Yavuz Caddesi'ndeki bir elektrik direği yanında hareketsiz yatan kişiyi görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İzmir'den sonra bir elektrik faciası daha! Sokakta ölü bulundu

ELEKTRİK AKIMINA KAPILDIĞI TESPİT EDİLDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, elektrik akımına kapılan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından Nihat Güney'e (40) ait olduğu belirlenen cenaze, otopsi işlemleri için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Malatya Adli Tıp Kurumu Acil Durum Yeşilyurt Güvenlik Türkiye Malatya 3-sayfa Otopsi Güncel Yaşam İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Afra Kardelen:

Büyü, yaşa, canını dişine tak, bir hayat kur, umut et, amaç edin, hedefler koy... Saçma bir elektrik kaçağından hayatın sona ersin...Ne kadar üzücü, ne kadar acı.

Yanıtla9268
Kadir Tokay:

Çok doğru bir yorum.

463
Anty-Partizan:

Allah Rahmet Eylesin..Kardes Ulke Hindistan Ile Guzel Bagimizi Hic Bir Guc Koparamaz..

848
Billy gates:

HER YÖNDEN ÇÖKMÜŞLÜK

Yanıtla6128
VEFA:

Bu ülkede insanlar zaten diken üstünde yaşıyor. Güvenlik kaygılarına bir de yolda yürürken elektrik çarpması tehlikesi eklendi. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Acil çözüm bulunmalı!..

Yanıtla299
masteng aston:

Malatya olunca kadrolu yorumcular sessiz kalmis

Yanıtla752
mehmet türkel:

Arkadaşlar daha bir kaç hafta önce izmirde yaşandı bu olay ve hemen parti işine çevirdiler işi şimdide malatyada oldu bu sefer diğer parti öbürünemi saldırsın,önemli olan her ay bizden dünyanın parasını alan elektirik idaresi ne iş yapıyor kabloları döşerken ne önlem aldılar,bakım yapıldımı ,yenleme yapıldımı,kaçak varmı teknolojinizde var bu iş elektirik idaresinin işidir,işi siyasete dökmeden gerçek suçlular yargılanmalıdır,insan hayatı en önemlisidir.

Yanıtla147
OPERASYON UZMANI:

Bizim halkımız attığı her adımı siyasete bağlamayı seviyor maalesef. Elektrik şirketlerinin hemen hepsi özel şirketler ve para tahsili hariç teknolojileri sıfır.

037
sade vatandaş:

elektirik hata affetmez elli yıldır kendi işimi kendim yapıyorum küçükken ıslak yerde yamalı seyyar kabloyla çalışan babamı saniyesinde kabloya asılarak kurtardım o zamandan beri çok dikkat ederim evde asla yaralı bantlanmış seyyar kablo kullanmam banyodaki pirizler neme dayanıklı sudan çok uzakta ve ancak kullanırken banyo girişinden sigortayı açıp kullanırız geçen binanın sokaktan gelen ceryanı yeraltına alındı iç kofraya giden antigron kabloya aşağıdan yukarı meyil verdim su gitmesin diye

Yanıtla028
Anty-Partizan:

Helal Sana Be..

016
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title