Haberler

Malatya'da Mühimmat Patlatılması Paniğe Neden Oldu

Abone Ol

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde askeri atış poligonunda kontrollü olarak yapılan bomba imhası ilçede paniğe neden oldu.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde askeri atış poligonunda kontrollü olarak yapılan bomba imhası ilçede paniğe neden oldu.

Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde Battalgazi ilçesindeki 7. Ana Jet Üs Komutanlığı'na ait savaş uçaklarının atış yaptığı atış poligonunda patlama ve sonrasında yangın çıkması kısa süreli panik yaşandı. Olay sonrasında olay yerine Malatya Belediyesi itfaiye ekipleri de yönlendirildi.

Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut, "Atış sahasında askeri birimlerce kontrollü olarak mühimmat patlatılması yapılmıştır. Bölgede zaman zaman kontrollü olarak bu uygulama yapılıyor. Olayda her hangi bir sıkıntı yoktur" dedi.

Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar ise, "Kontrollü patlatma sonrasında çıkan ot yangını ekiplerimiz tarafından söndürüldü. Herhangi olumsuz bir durum yoktur" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Malatya Belediyesi Battalgazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title