Haberler

Malatya Emniyet Müdürlüğü, 15 Temmuz şehitleri için kan bağışı yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında şehit olan 251 kişiyi temsilen 251 ünite kan bağışı yaptı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Türk Kızılay Malatya Şubesi aracılığıyla kan bağışı gerçekleştirildi ve 251 ünite kan toplandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında şehit olan 251 kişiyi temsilen 251 ünite kan bağışı yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışma kapsamında, polisler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü münasebetiyle Türk Kızılay Malatya Şubesi aracılığıyla kan bağışı yaptı.

Personelin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen "251 Şehidimiz İçin 251 Ünite Kan Bağışı" etkinliğiyle 251 ünite kan toplandı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Darbe Girişimi 15 Temmuz Demokrasi Güvenlik Kızılay Malatya Güncel Güvenlik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title