Haberler

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Gözaltı

Güncelleme:
Abone Ol

Malatya'nın Pütürge İlçesi'nde jandarmanın düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan V.D. ve O.D., gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramalarda, 11 kilo 505 gram esrar, 12 hap, 100 kök kenevir ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

MALATYA'nın Pütürge İlçesi'nde jandarmanın düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan V.D. ve O.D., gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Tepehan Mahallesi'nde uyuşturucu madde imalat ve ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. 1'i güvenlik koruyucusu 2 şüpheli şahsın ikamet ve eklentilerinde arama yapıldı. Aramalarda; 11 kilo 505 gram esrar, 12 hap, 100 kök kenevir ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. Uyuşturucu maddelere ve tüfeklere el koyan ekipler V.D. ve O.D.'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Haber-Kamera: Recep BAĞDAT/MALATYA-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Kenevir Pütürge Malatya Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title