Haberler

Malatya'daki peş peşe depremlerin ardından Ahmet Ercan'dan endişelendiren yorum: Yeni bir yırtılma olabilir

Güncelleme:
Abone Ol

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, Malatya'da meydana gelen peş peşe depremlerin ardından değerlendirmelerde bulundu. Ercan, "Yeni bir yırtılma olabilir. 6 Şubat depreminin artçısıdır" ifadelerini kullandı.

Malatya'da art arda gerçekleşen depremlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Ahmet Ercan, "2023.08.12 saat 16.39 Malatya M4.9 büyüklüğünde 5 kilometre odakta olan deprem 8'indeki M5.3'ün artçısı değildir. Yeni bir yırtılma olabilir. 6 Şubat depreminin artçısıdır" dedi.

ARDA ARDA 3 DEPREM OLDU

Saat 16.39'da 4,8 büyüklüğünde depremle sallanan Malatya'da sadece 1 dakika sonra 4.5 büyüklüğünde bir sarsıntı daha meydana geldi. Saat 18.18'de 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti.

Malatya'daki peş peşe depremlerin ardından Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı: Yeni bir yırtılma olabilir

AHMET ERCAN'DAN KORKUTAN UYARI

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde peş peşe meydana gelen depremlerle ilgili değerlendirmede bulundu.

"YENİ BİR YIRTILMA OLABİLİR"

Prof. Dr. Ahmet Ercan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "2023.08.12 saat 16.39 Malatya M4.9 büyüklüğünde 5 kilometre odakta olan deprem 8'indeki M5.3 un artçısı değildir. Yeni bir yırtılma olabilir. 6 Şubat depreminin artçısıdır" ifadelerini kullandı.

Malatya'daki peş peşe depremlerin ardından Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı: Yeni bir yırtılma olabilir

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Ahmet Ercan Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

uCube :

Ahmet Ercan, arkadaş sizde var ya korkutmak için yer arıyorsunuz. Malatya'da daha büyük bir deprem olmayacak. Başka yer sallanabilir ona bir şey diyemem ama şuanlık Malatya'da büyük bir deprem olmayacak artçılar devam edebilir. 5 üstüne geçen bir deprem Malatya için söz konusu değildir. ;))

Yanıtla32
Mehmet DUMAN:

Olabilir ne zaman belli değil nerede belli değil. Şöyle yarın deprem olsa ben söylemiştim. Deprem olmasa ben zaten olabilir dedim bırakın bu ucu açık lafları. Elinde bi veri bilimsel bişey var mı onu söyle sadece olabilir gibi nereye çeksen oraya giden laflar çöp.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title