Haberler

Maliye Bakanlığı'nda 8, MEB'de 2 Kişi Görevden Alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Maliye Bakanlığı'nda aralarında genel müdürlerin de olduğu 8 kişi ile Milli Eğitim Bakanlığı'nda 2 bakanlık müşaviri görevden alındı.

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası görevden almalar Maliye Bakanlığı ve MEB'e de sıçradı.

Maliye Bakanlığı'nda Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü, Gelir Politikaları Genel Müdürü ve Muhasebat Genel Müdürü ile birlikte 8 kişi görevden alındı. İstanbul Defterdarı Bekir Bayrakdar, Muhasebat Genel Müdürlüğüne getirildi.

MEB'DE 2 BAKANLIK MÜŞAVİRİ GÖREVDEN ALINDI

Milli Eğitim Bakanlığının kararnamesine göre; Bakanlık Müşavirleri Naci Haliloğlu ve Melik Türedi başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındılar.

Maliye Bakanlığı'na ait görevden alma ve atama kararları şu şekilde;

GÖREVDEN ALINANLAR

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akdamar,

Gelir Politikaları Genel Müdürü Ünal Tayyan,

Muhasebat Genel Müdürü Mehmet Sarıtaş,

Maliye Yüksek Eğitim Merkezi Başkanı Veliyüddin Bahadır Özkan,

Gelir İdaresi Daire Başkanı Hasan Kurnaz,

Gelir İdaresi Daire Başkanı Uğur Doğan,

Gelir İdaresi Daire Başkanı Ömer Kaya ve

Gelir İdaresi Daire Başkanı Mustafa Atmaca mevcut görevlerinden alınarak pasif görevlendirme olan Bakanlık Müşavirliğine atandılar.

YENİ GÖREV VERİLENLER...

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Tufan Büyükuzun atandı.

Gelir Politikaları Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı Erol Öz getirildi.

Muhasebat Genel Müdürlüğüne İstanbul Defterdarı Bekir Bayrakdar atandı.

İstanbul Defterdarlığına Vergi Başmüfettişi Fahrettin Özdemircİ'nin atanması yapıldı.

Maliye Yüksek Eğitim Merkezi Başkanlığına İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Adem Kabadayı'nın atanması yapıldı.

Gelir İdaresi Grup Başkanı Kaan Kasım, Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necmi Keskinsoy, Vergi Başmüfettişi Mehmet Arabacı, Gelir İdaresi Grup Başkanı Yıldırım Bozbıyık ve Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mutlu Akın ise Gelir İdaresi Daire Başkanı oldular.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Maliye Bakanlığı İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

milletin önü açılır inşallahayk11ut@hotmail.c:

ben öğretmenim.ve senelerce cemaatten olmayan insanlar isterse sınavlarda 90/100 alsalar bile mülakatta elendiler ve cemaatin adamları köşe başlarını tuttu.bu hak mıdır.şimdi geldikleri gibi gidiyorlar.hiç acımıyorum.başbakanıma hayranım .ALLAH başımızdan eksik etmesin onu.bu ülke cemaatin değil tüm tc vatandaşlarınındır.bunlar haketmedikleri yerleri boşaltsınki diğer inanlarımızda devletin imkanlarından faydalansın

Yanıtla132
dağkana,zağora ve türkiyeme cevaptırayk11ut@h:

ben cemaatin kadrolaşmasını doğru bulmadığım gibi kim bun agöz ymmuşsa yada bunu sağlamışsa onları da eleştiriyorum.sadece cemaatt de değil haksız yere liyakat sahibi olmadan torpille bir yerlere gelenleri ve getirenleri ALLAH a havale ediyorum.fakat beni yorumum dolayısıyla eleştirirken saygısızlık yapmanıza yada daha da ileri giderek terbiyesizleşmenize gerek yok.ama siz muhalif olmakla düşman olmayı karıştırıyorsunuz.ak partiye muhalif olmak için başbakan süt beyaz dese siz kara diyeceksiniz.bu muhalefet değil bağnazlıktır.herkes düşünce özgürlüğünesahiptir ve herkes saygıyı hakeder.lütfen eleştirilerinizde saygılı olunuz.

00
ahmette@hotmail.com:

bu yorumları buraya yazıyonuz ama ölünce bunlardan sorumlusunuz .zalimi alkışlamayın. 3 -5 kuruş diye

00
mardinlihertee45@hotmail.com:

peki cmaat 11 senedir akp yi öve öv ebitiremiyodu ne olduda düşman kesildi.çünkü gelir kaynağı olan dersaneleri kapatmaya karar verdi.çünkü cemaat artık milleti soyamayacaktı.Kahrolsun milleti soyan fakir fukarayı soyan din istismarları.Bu cemaatın kimseye faydası yoktur en lüks dersaneler onların fakire yer yok milletin anasını ağlattınız helal tayibe

00
türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

EY HOCA; O CEMAATÇİ DEDİKLERİNİ O MEVKİLERE GETİREN BAŞBAKAN DEĞİL MİYDİ? BAŞBAKAN DEMEDİ Mİ Kİ CEMAATE 'NE İSTEDİNİZ DE VERMEDİK, NE İSTEDİNİZ DE YAPMADIK' DİYE? SEN DE KALKMIŞ HAYRANIM DİYORSUN BAŞBAKANA; BU SENİN MÜNAFIKLIĞINA DALALET EDER; ZİRA 11 YILDIR O CEMAATÇİ DEDİKLERİNİ ŞU ANKİ MAKAMLARINA USULSÜZLÜKLE GETİREN DE BAŞBAKAN İKEN NASIL OLURDA BAŞBAKANI MASUM GÖSTERMEYE ÇALIŞIRSIN? HOCA OLMUŞSUN LAKİN ADAMLIK KONUSUNDA SIKINTI ÇEKİYORSUN..!

00
zagortunx_06@hotmail.com:

Hallahalla peki bunca sene neden izin verdi bu yapılanmaya şimdi ne olduda kötü oldu

00
dagkanhamdikan@hotmail.com:

Yani öğretmensin ama pekte kafan çalışmıyor anlaşılan.Bunca yıldır bunlara göz yuman ve hatta bunların olmasına sebep olan kim sence.o çok hayran olduğun kişi olmasın sakın.vala acıdım sana öğretmencik.

00
YÖRÜK42hydtgf32@hotmail.com:

Başbakanımıza canımız malımız veda olsun.yıllardır akp den çok memnunuz oyumuz yine akp yedir.çünkü chp yi de gördük diğer partilerin döneminide gödük hatalarıyla doğrularıyla akp den razıyız

Yanıtla43
izmirli mhphfjdhgd45@hotmail.com:

Kara para aklarım Kutulara saklarım Eğer polis gelirse Kızarır yanaklarım Zil'e basıp çaldılarİçeriye daldılarİmdat baba dedikçe Gözaltına aldılar. Euro, dolar sayıldıEbru düşüp bayıldıGüzel ülke'min adıYolsuzlukla yayıldı İddaname dürüldü Dava çabuk görüldü Hırsız yağız olunca Onca müdür sürüldü Allah Allah dediler Türkiye'yi yedilerİş hesaba gelince Süt dökmüş AK kediler.

Yanıtla33
mervemervekara6186@gmail.com:

evet bu korku ne yani. Neden akpliler birazcık olsun o beyinleriyle düşünmüyorlar

Yanıtla14
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title