Haberler

Manchester Unıted Maçı Öncesinde Bir Araya Geldi

Abone Ol

Galatasaray kulübü üyeleri, Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda dün oynanan Manchester United - Galatasaray maçı öncesi İstanbul'da düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Galatasaray kulübü üyeleri, Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda dün oynanan Manchester United - Galatasaray maçı öncesi İstanbul'da düzenlenen yemekte bir araya geldi. Byotell'de gerçekleştirilen yemeğe Galatasaray kulübü üyelerinin yanı sıra sarı kırmızılı takımın eski futbolcularından Arif Erdem, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Sarı-Kırmızı Platform Başkanı Esat Akbülbül de katıldı. Yemeğin ardından davetliler, Manchester United - Galatasaray maçını beraber izledi. Gecede konuşma yapan Esat Akbülbül, şunları söyledi:

"Dernekleşme süreci başladı. İlk etapta 100-150 kişi arası üye alacağız. Sonrasında durumu göre değerlendireceğiz. Çok fazla üye olmasından da dostluğun, arkadaşlığın ve Galatasaraylılığın ön planda olduğu dernek olarak yolumuza devam edeceğiz. Dernek olmak gerekti, çünkü bazı şeyler bizden çıktı. Galatasarayımıza destek olmaya devam ediyoruz." Galatasaray'ın eski futbolcusu Arif Erdem ise, düzenlenen yemekte bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Gerçekten çoğu zaman yaşanmıyor bu tarz durumlar. Ben de Galatasaray üyesiyim. Bu sevgi ortamı Galatasaray'da neden olmasın? Gördüğüm kadarıyla çok nezih bir ortam, nezih insanlar var. Galatasaray, başkanların ya da üst düzey seviyede insanların takımı değil. Sonuçta biz renklere aşığız. Galatasaray başkanı kim olursa, biz Galatasaray renklerine bağlıyız. O yüzden bizim de takımımız. Üyesi olduğum için ve böyle insanlarla bir arada bulunduğum için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manchester United Galatasaray İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title