Haberler

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Spor Okulları Dijital Ortama Taşınıyor

Abone Ol

Kurumsallaşma adına önemli adımlar atan Manisa Büyükşehir Belediyespor'da, spor okulları dijital ortama taşınacak.

Bu konuda CLA23 firması yetkilisi Mustafa Dizdar tarafından spor okulu antrenörü ve sorumlularına eğitim verilirken, spor okulu sonrasında kulüp bünyesine katılacak olan öğrencilerin verilerinin daha başlangıç aşamasından itibaren takip edilebileceği bu sistem ile ölçümleri yapılabilecek.

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü bünyesindeki spor okullarına devam eden öğrencilerin bilgilerinin ve devamlılığın takibinin yapılabileceği, antrenörlerin öğrencilerle ilgili görüşlerini raporlayabileceği, ileride eklenebilecek veli modülü ile velilerin çocuklarını takip edebileceği Spor Okulları Yönetim Portalını kulübümüze kazandırmak üzere CLA23 firması yetkilisi Mustafa DİZDAR tarafından spor okulu antrenörü ve sorumlularına eğitim verildi. Eğitime Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı ve Kulüp Genel Müdürü Alparslan Kaya, spor okulları antrenörleri ve sorumluları katıldı.

ELMALI, " ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA OLDUĞUNA İNANIYORUM"

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı " Bu program spor okullarının tüm faaliyetlerini dijital ortamda takibi yanında bir bellek ve arşiv oluşturacak. Bu programla kulüp ve spor okulu antrenörleri her sporcumuz için raporlamasını da yapabilecek ve branş koordinatörlerine bilgi aktarmasına imkan sağlayan bir akış olacak. Daha kurumsal bir yapılanma konusunda önemli bir çalışma olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

KAYA, " BU SİSTEM İLE ÖLÇÜMLERİ YAPILARAK RAPORLANACAK"

Uygulayacakları bu sistem ile Manisa Büyükşehir Belediyespor'u çağdaş bir projeye daha ulaştıracaklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Genel Müdürü Alparslan Kaya ise, " Bu program ile gelişen teknolojinin sağladığı avantajları kullanarak spor okulu öğrencileri ve velilere en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Spor okulu sonrasında kulüp bünyesine katılacak olan öğrencilerimizin verilerinin daha başlangıç aşamasından itibaren takip edilebileceği bu sistem ile ölçümleri yapılarak raporlanacaktır. Kulübümüzü çağdaş yapıya ulaştıracak bir projeye daha destek veren kulüp başkanımız Mevlüt Aktan'a ve yönetim kurulumuza tüm spor okulu paydaşları adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Mustafa Dizdar Elmalı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title