Haberler

Manisa'da Ahır Yangını: 7 Büyükbaş Hayvan Öldü

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa'da bir ahırda çıkan yangında 7 büyükbaş hayvan hayatını kaybetti. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, hayvanlarını kurtarmak için ahıra giren Gülden Aktürk yaralandı.

MANİSA'da, ahırda çıkan yangında 7 büyükbaş öldü. Hayvanlarını kurtarmak için ahıra giren Gülden Aktürk, yüzünden ve kollarından yaralandı.

Selendi ilçesi kırsal Karabeyler Mahallesi Tefçiler Sokak'taki ahırda, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Alevler kısa sürede ahırın tamamını sardı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiyenin yaklaşık 1 saatlik müdahalesiyle söndürüldü. Ahırda yapılan kontrolde, 7 ineğin öldüğü belirlendi. Hayvanlarını kurtarmak için ahıra giren Gülden Aktürk'ün ise yüzünde ve kollarında yanıklar oluştu. Hastaneye kaldırılan Aktürk'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Hayvanlar Güvenlik İtfaiye 3-sayfa Güncel Manisa Yaşam Kaza Hayvanlar Güvenlik Yerel Haberler Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title