Haberler

Manisa'da arazide erkek cesedi bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde üzüm bağına giden vatandaşlar arazide bir kişinin hareketsiz halde olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerinde ekipler sevk edildi. Yapılan incelemede hareketsiz yatan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Vücudunda herhangi bir darp veya yara izi bulunmayan 27 yaşındaki gencin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 27 yaşındaki Ramazan Seylan'ın arazide cesedi bulundu. Vücudunda herhangi bir darp ve yara izi bulunmayan Seylan'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Alaşehir'in kırsal Tepeköy Mahallesi'nde, sabah üzüm bağlarına gitmek için yola çıkan köylüler, Tepeköy Mahallesi yakınlarındaki bir arazide yerde bir kişinin hareketsiz yattığını fark edip, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Manisa'da arazide ceset bulundu

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİYLE BELLİ OLACAK

Gelen jandarma ekipleri, bu kişinin Ramazan Seylan olduğunu belirledi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Seylan'ın hayatını kaybettiği anlaşıldı. Vücudunda herhangi bir darp veya yara izi bulunmayan Seylan'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Alaşehir 3-sayfa Olaylar Güncel Manisa Olaylar 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Ali Teke:

Allah rahmet eylesin genç adama

Yanıtla04
Erdal_19:

faili meçhul

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title