Haberler

Hamile kadın tekme tokat dövülürken neden umursamadığı ortaya çıktı: Kızıma vursa dahi hiçbir şey yapamam

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa'nın Akhisar ilçesinde hamile eşini sokakta darbeden adam tutuklanırken, olaya müdahale etmediği için eleştirilen çay ocağı işletmecisi Erkan Çiftçi'nin engelli olduğu ortaya çıktı. Çiftçi, "Adam bana vursa benim felç kalma riskim var. Hareket edebilsek zaten kalkacağız. Benim 21 yaşında bir kızım var ona dahi vursa ben kalkamam." dedi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir kadının sokakta eşi tarafından darbedilmesi üzerine başlatılan soruşturma sonucunda şüpheli tutuklandı. Şüphelinin daha önce 18 suç kaydı bulunduğu belirtildi. Olayda yaralanan kadının hamile olduğu ve tedavisinin tamamlandığı açıklandı. Ayrıca, olaya müdahale etmediği eleştirilen çay ocağı işletmecisinin engelli olduğu ortaya çıktı.

HAMİLE EŞİNİ DARBEDEN ADAM TUTUKLANDI

16 Ağustos'ta Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi'nde S.N.A'nın, eşi Yılmaz A. tarafından sokakta yumruk, tekme ve sopayla darbedildiği ihbarı sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Ekiplerce yakalanan Yılmaz A, emniyetteki işlemlerinin ardından "kasten yaralama" suçlamasıyla sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Manisa'da eşini sokakta darbeden kişi tutuklandı

18 SUÇ KAYDI VAR

Manisa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada 16 Ağustos'ta 16.55'te meydana gelen olaya polis ekiplerinin 16.58'de müdahale ettiği, çeşitli suçlardan 18 kaydı bulunan Yılmaz .A'nın çevredeki vatandaşların linç girişimi önlenerek gözaltına alındığı ve tutuklandığı bildirildi. Olayda yaralanan S.N.A'nın hamile olduğu, hastanede tedavisi tamamlanarak taburcu edildiğinin belirtildiği açıklamada kadın hakkında koruma kararı alındığı da vurgulandı.

Manisa'da eşini sokakta darbeden kişi tutuklandı

ÇAY OCAĞI İŞLETMECİSİNİN ENGELLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan sosyal medyada paylaşılan görüntülerde darp olayına yakın konumdaki çay ocağında sandalyede oturan ve olaya müdahale etmediği gerekçesiyle eleştirilen kişinin ise engelli olduğu ortaya çıktı. Çay ocağı işletmecisi Erkan Çiftçi, gazetecilere yaptığı açıklamada 14 yaşından beri ankilozan spondilit hastası olduğunu ayrıca Kurban Bayramı'nda geçirdiği kaza sonucu belinde kırık oluştuğunu, olası bir darbede felç kalma riski bulunduğunu söyledi.

"HAREKET EDEBİLSEK ZATEN KALKACAĞIZ"

Sosyal medyada kendisine yönelik eleştirileri gördüğünde üzüldüğünü aktaran Çiftçi, şunları kaydetti: "O gün bir kadına yattığı yerde sürekli vurulurken bir şey yapamamak beni üzdü. Adam bana vursa benim felç kalma riskim var. Hatta bunu doktorlara da sorabilirsiniz. Bazıları sosyal medyada 'önüne çekirdek de koyun, kola da koyun' diye yazmış. ya biz hareket edebilsek zaten kalkacağız. Önemli olan kadını kurtarmaktı, kurtardılar. Buradaki esnaf kurtardı. Arastamızda zaten çok duyarlı insanlar var."

Manisa'da eşini sokakta darbeden kişi tutuklandı

"KIZIMA VURSA DAHİ BEN KALKAMAM"

Biz kalkamıyoruz. İnsanlar nasıl bir durumumuz olduğunu bilmiyor. Ona göre değerlendirme yapılmıyor. Fazla linç ediyorlar beni. Neden kalkmıyor diye sormak lazım. Hepimizin annesi var. Benim 21 yaşında bir kızım var ona dahi vursa ben kalkamam. Benim felç kalma riskim var

Kaynak: AA / Güncel

Akhisar manisa Güncel Çay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

mehmet yıldırım:

masum köpekleri değil bunu uyutun 18 suç kaydı varmış kime ne faydası olur bunun

Yanıtla11236
Maadet:

Ne alaka. apayrı sorunlar.karsilastirmak abesle iştigal. Ne yani.adam da köpekles mis. hayvanların farki.dusunememek. adamda ayni.durumda. iki türlü.sqglikli düşünen insana zarar verebiliyor. kıyaslamak mama sektörünün çıkarına. mama sektörü gettolasmis. yılda 400 milyar korkunç bir rakam. böyle bir gelire bu kadar reklam.olur tabi.ki. samimi hayvanseverler kullanılıyor.

511
ibrahim hantaş:

fazla suçu yokmuş bu 19 oldu adli kontrol şartı ile serbest bırakın sonuçta suç işleyen dışarda geziyor eleştiri yapan içeri giriyor

Yanıtla6114
Güven önemlş:

haklısın ama kim dinler

09
aytekin çelik:

Burada yorum yapmak bize düşmez, Allah hidayet versin. birde kadın tarafından sorgulanmalı aceba neden olaylar bu haddeye geldi?

Yanıtla528
şahabettin Ayyıldız:

Yani hamile kadını dövüyor kadını da sorgulamak lazım diyorsun tam kıyametin alametleri Allah ın sabrı çok

211
demir Can:

ne yapsın adamlar karşılık verince milletin ocağı sönüyor üniversiteli genç de araya girdi adamın hayatı hapiste geçti geleceği karardı kimse burdan ahkam kesmesin O işler öyle olmuyor işte

Yanıtla059
Doğukan Tunç:

Yaşım 33 1.90 boy 90 kiloyum. İzbandut gibi fiziğim var gören korkar ama bende kalp pili var kalp hastasıyım. Afedersiniz 10 yaşında ki çocukla dahi kavgaya girişemem. Cihaz zarar görürse ya da kalp damarıma bağlı kablolar yerinden çıkarsa ölebilirim.

Yanıtla140
Muhammet Fatih Sari:

Önyargı diye birşey var işte...

Yanıtla136
Emrehan Ozgen:

ve ne yazık ki bizim toplumumuzda çok var

05
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title