Haberler

Manisa'da Orman Yangını: Yazlık Evler Zarar Gördü, İki Mahalle Tahliye Edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa'nın Gördes ilçesinde çıkan orman yangınında, rüzgarın etkisiyle alevler Salihli'nin Kale ve Kemer mahallelerine kadar ulaştı. Bazı yazlık evler zarar gördü ve mahalleler tahliye edildi. Ayrıca, Salihli'nin Kurttutan ile Gölmarmara'nın Yunuslar ve Çamköy mahallelerinin de tahliye edileceği bildirildi.

BAZI YAZLIK EVLER ZARAR GÖRDÜ, İKİ MAHALLE TAHLİYE EDİLDİ

Manisa'nın Gördes ilçesinde çıkan ve 3 gündür devam eden orman yangına müdahale havadan ve karadan sürüyor. Alevler rüzgarın etkisiyle büyüyerek Salihli'nin kırsal Kale ve Kemer mahallelerine kadar ulaştı. Her iki mahalledeki yazlık olarak kullanılan bazı evler zarar gördü. Kale ve Kemer mahalleri tedbir amacıyla boşaltıldı. Mahallede yaşayan vatandaşlar, eşyalarını ve hayvanlarını güvenli bölgeye taşıdı.

SALİHLİ'DE 1, GÖLMARMARA'DA İSE 2 MAHALLE TAHLİYE EDİLECEK

Öte yandan Salihli'nin Kurttutan ile Gölmarmara'nın Yunuslar ve Çamköy mahallelerinin de tedbir amacıyla boşaltılacağı bildirildi.

Emre SAÇLI/ SALİHLİ (Manisa),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orman Yangını Doğal Afet Gölmarmara Salihli Çamköy Manisa Gördes Güncel Çevre Yaşam Kemer Çevre Doğal Afet Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title