Haberler

Manisa'da korkutan deprem: Çevre illerden de hissedildi

Güncelleme:
Abone Ol

Manisa'nın Akhisar ilçesinde saat 14.22'de merkez üssü olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntının derinliği 17,73 kilometre olarak kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 14.22'de merkez üssü Akhisar olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

17,73 KİLOMETRE DERİNLİKTE GERÇEKLEŞTİ

Depremin 17,73 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Öte yandan depremin İzmir ve çevre illerden hissedildiği bildirildi.

Manisa'da korkutan deprem

Kaynak: AA / Güncel

3-sayfa Akhisar Güncel Manisa Deprem Dünya Deprem 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Ayşe Kahraman:

Allah uyarıyor insanları ama anlayabilene

Yanıtla14
süleyman aydın:

"Manisa'nın Akhisar ilçesinde saat 14.22'de merkez üssü olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi." goggle çeviriden mi yazdınız ne yaptınız.

Yanıtla02
Sihirbazın Çırağı:

Çok üzgünüm ne yazık ki oldukça yakın bir sarsıntı olmasına rağmen beni uykumdan kaldıramadı ve hissetme imkanı bulamadım; özür dilerim yüce depremler tanrısı olan ilahî intikamcı Allah'ımız, beni bağışla inşallah daha yıkıcı ardı arkası kesilmeksizin tüm dünyayı yok edecek olan peş peşe sarsıntıların öncüsü olan bu depremin ardından gerçekleşecek olan acımasız zelzeleler yeri sarstığında hissedebilmenin mutluluğuna erişmeme izin vereceğine inanıyorum; sana hamd olsun rabbımız.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title