Haberler

Mardin'de motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Mardin'in Midyat ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında Muhammed Küçükaslan ağır yaralandı ve hayatını kaybetti. Kazada diğer sürücü Emre K. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

MARDİN'in Midyat ilçesinde iki motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan Muhammed Küçükaslan (21), hayatını kaybetti.

Kaza, dün akşam saatlerinde Midyat ilçe merkezi Bağlar Mahallesi'nde meydana geldi. Plakaları öğrenilemeyen ve Muhammed Küçükaslan ile Emre K.'nin (19) kullandığı motosikletler çarpıştı. Kazada her iki sürücü de yaralandı. İhbarla kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Midyat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Muhammed Küçükaslan, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Küçükaslan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Muhammed Küçükaslan'ın cenazesi, otopsi için morga götürüldü. Emre K.'nin tedavisi devam ediyor. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trafik Kazaları Acil Durum Motosiklet Midyat Mardin Güncel Yaşam Kaza Acil Durum Trafik Kazaları Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title