Haberler

Mardin'de Polis Ekipleri Vatandaşları Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Güncelleme:
Abone Ol

Mardin'de polis ekipleri, dolandırıcılara karşı vatandaşları bilgilendirerek önlem almaları konusunda uyardı. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık, bilişim yoluyla hırsızlık ve malvarlığına karşı işlenen suçların önlenmesi için vatandaşları bilgilendirdi.

Mardin'de polis ekipleri dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri "SİBERAY" projesi kapsamında, Birinci Cadde, Vali Ozan Caddesi ve umuma açık yerlerde, dolandırıcılık, bilişim yoluyla hırsızlık ve malvarlığına karşı işlenen suçların önlenmesi için vatandaşları bilgilendirdi.

Ekipler vatandaşları, resmi olmayan numaralardan gelen çağrı ve kısa mesajlara itibar edilmemesi ve güvenilir olmayan sitelerden yapılan alışverişlerde tedbirli hareket etmesi konularında uyardı.

Vatandaşlara dolandırıcılık durumunda alınması gereken önlemleri anlatan broşürleri dağıtan ekipler, yapılan ihbarların önemine vurgu yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Siber Suçlarla Mücadele Dolandırıcılık Hırsızlık Güncel mardin Polis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title