Haberler

Terör operasyonu nedeniyle 2 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Mardin'in Savur ilçesinin kırsal Pınardere ve Yeşilalan mahallelerinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Mardin Valiliği, Savur ilçesi kırsalındaki Yeşilalan ve Pınardere mahallelerinde, 20-21 Ekim tarihlerinde geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini açıkladı. Bu uygulama, milli güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

GEÇİCİ ÖZEL GÜVENLİK BÖLGESİ İLAN EDİLDİ

Valilikten yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla, bölücü terör örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak ve depo alanlarının tahrip edilmesi, malzemelerin ele geçirilmesi amacıyla operasyon düzenleneceği belirtildi.

"CAN VE MAL GÜVENLİKLERİ AÇISINDAN ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR"

İl İdaresi Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince, saat 00.01 itibarıyla bölgedeki operasyonlar sona erene kadar Savur'un Pınardere ve Yeşilalan mahalleleriyle sınırlı olmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirilen açıklamada, vatandaşların yasağa uymasının can ve mal güvenlikleri açısından önem taşıdığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Sokağa Çıkma Yasağı Mardin Valiliği Yerel Haberler Mardin Savur Pınardere Operasyon Politika Güvenlik 3-sayfa Güncel Mardin Savur Terör Hukuk Kamu PKK Güvenlik Yerel Haberler Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Volkan Cetin:

Hadi bol sarı torbalı gününüz olsun inşallah

Yanıtla36176
JY:

TEROR BAHANE MAKSAT HALKA EZİYET.

Yanıtla14838
SeyYah Saruhanli:

inş gene olmayan kişilere eskisi gibi eziyet etmiyorsunuzdur. insan kazanmak lazım nefret degil.

Yanıtla12855
Yılmaz Yıldız:

Her önüne gelene teror diyorsunuz

Yanıtla8121
İbrahim Demirel:

Bu zamana kadar verdiğimiz şehitlerin bir çoğu hainlik yapan köylüler tarafından yapılmıştır. Kimse kimseyi kurtarmaya çalışmasın. Unutmayacağız.

Yanıtla1266
SeyYah Saruhanli:

Unutmayın şuan terör diye birşey varsa bunun nedeni eskiden yapılan hatalardır ve hala yapılıyor bilmem kürtçe şarkı söyleme al parayi türkçe söyle bilmem kürtçe kabul edilemez bilmem köylerde hain var bu sacmalıklardan cıkın insanları nefret ettirmeyin kazanın insanları benim için türk neyse kürtte odur 2 dilde degerlidir .

Yanıtla2910
Mustafa Engin:

Halk desteği olmasa pkk çoktan biterdi

Yanıtla038
Genco:

SeyYah Saruhanli, Türk topraklarında Türk - Kürt, Köy - Bölge vs diye bir ayırım yoktur. Türk’ün ve Kürt’ün canına ve malına kasteden hain bir terör illeti vardır ve bu illetin hakkından da gelen “ tek milletinin canını ve malını canı pahasına da olsa koruyan Kahraman Türk Ordusu vardır.! “ ALLAH C.C, Ordumuza, Devletimize Mehmetçiğimize, Milletimize hiçbir zeval vermesin bu terör illetini ülkemizden def edip yok etsin, bu terör illetine karşı da Ordumuza Güç ve Kuvvet versin AMİN !

Yanıtla324
Yasef Behar:

Bunlarda Fılıstın lıler gıbı kendı topraklarını ısıtıyorlar ne yapmak lazım yanı herkes bırsey ıstıyor bu dünyada savaşarak alınan topraklar gerı verilmez aynısı Israel için ve Turkıye için gecerlıdır

Yanıtla15
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title