Haberler

Market Hırsızları Kameraya Yakalandı

Abone Ol

Ankara'nın Mamak İlçesi'nde cadde üzerinde bulunan bir market, sabaha karşı otomobille gelen 4 soyguncu tarafından kazma ile kırılan camından içeri girilip, 2'si gözcü 4 soyguncu tarafından soyuldu.

Ankara'nın Mamak İlçesi'nde cadde üzerinde bulunan bir market, sabaha karşı otomobille gelen 4 soyguncu tarafından kazma ile kırılan camından içeri girilip, 2'si gözcü 4 soyguncu tarafından soyuldu. Soygun anı ise kamera kayıtlarına yansıdı.

Hırsızlık olayı, Mamak'ın Altıağaç Mahallesi, 206. Cadde üzerinde 7A'da bir markette (Asya) sabaha karşı 04.16'da meydana geldi. Hırsızlık olayı kameraya saniye saniye yansırken, cadde üzerinde bulunan marketin önüne içinde 4 kişi bulunan bir otomobil geldi. Hırsızlardan 2'si otomobilde gözcü olarak beklerken, 2'si de ellerinde kazma ile birlikte marketin herhangi bir önlem alınmayan camını kırıp, içeri girdi.

Tezgahtaki sigaraları çuvala dolduran soygunculardan biri otomobile götürürken, diğeri de kapıda gözcü olarak bekledi. Otomobilden tekrar gerö dönen soyguncu, markete yeniden girip, içi para dolu yazar kasayı alıp marketin kapısında beklerken soyguncuya verdi. kapıda gözcülük yapan soyguncu yazar kasayı otomobile götürürken, içerideki arkadaşı bu kez tezgahta bulunan çakmakları toplayıp, birlikte otomobile bindikten sonra hızla olay yerinden uzaklaşıyorlar.

Market Sahibi Fatih Demirci, sabah 06.55'de evinden markete geldiğinde marketinin soyulduğunu farkedince hemen polisi aradığını belirtti. Demirci, Olay Yeri İnceleke ekibi polisin ise 09.00 sıralarında soyulan marketine gelip, parmak izi aldığını söyledi. demirci, yazar kasanın içinde 6 bin lira para, toplamda ise zararının 10 bin lira olduğunu belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Demirci Mamak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title