Haberler

Mayına Basarak Şehit Düşen Astsubay İçin Elazığ'da Tören Düzenlendi

Abone Ol

Bingöl'ün Kığı İlçesinde Arazi Arama ve Tarama Faaliyetleri Sırasında Mayına Basarak Şehit Olan Astsubay Emre Bolat İçin Elazığ Asker Hastanesi'nde Tören Düzenlendi.

Bingöl'ün Kığı ilçesinde arazi arama ve tarama faaliyetleri sırasında mayına basarak şehit olan Astsubay Emre Bolat için Elazığ Asker Hastanesi'nde tören düzenlendi.

Kığı ilçesi Yayladere Beldesi Ölçektepe mevkiinde yapılan arazi arama ve tarama faaliyetleri sırasında teröristlerin döşediği mayına basarak şehit olan Astsubay kıdemli üst çavuş Emre Bolat için Elazığ Asker Hastanesi'nde düzenlenen törene Elazığ Valisi Muammer Muşmal, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Abdullah Doğan, Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdi Muz ve çok sayıda askeri ve sivil erkan katıldı. Elazığ Müftüsü Ömer Kocaoğlu tarafından okunan dua sonrası Şehit Astsubay Emre Bolat ambulansla Elazığ Havaalanı'na götürülerek, buradan askeri uçakla memleketi Eskişehir'e gönderildi.

(EK-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title