Haberler

Mazhar Alanson, Murat Özdemir'in İşkence Ettiği Papağanın Günlerce Konuşulmasına Sitem Etti

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da konser veren Mazhar Alanson MasterChef yarışmasıyla tanınan Murat Özdemir'in papağana işkence ettiği haberler hakkında "Genç, Babayiğit çocuk şehit olmuş, hayır o öyle sayfada geçiyor. Papağan öldü, 1 haftadır Türkiye konuşuyor." dedi.

İstanbul Üsküdar'da konser veren ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, Üsküdarlılar'a unutulmaz gece yaşattı. Öte yandan Alanson, Murat Özdemir'in işkence ettiği papağanın ölmesine ilişkin ise; "Adam Papağanı ezmiş, öldürmüş. Kaç gündür bu mesele. Genç, babayiğit çocuk şehit olmuş. Hamile karısı. Hayır o öyle sayfada geçiyor. Papağan öldü, 1 haftadır konuşuluyor" dedi.

HAYRANLARI KONSERE AKIN ETTİ

Mazhar Alanson, Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde unutulmaz bir konser verdi. Mazhar Alanson'u dinlemek isteyen hayranları salonu tıklım tıklım doldurdu. Konsere Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı. Ünlü sanatçı sevilen şarkılarını seslendirirken alkışlar hiç susmadı. "Yandım Yandım", "Sarı Laleler", "Ah Bu Ben" gibi unutulmaz eserlerini seslendiren Alanson'a Üsküdarlılar da eşlik etti.

"GENÇ BABAYİĞİTLER ŞEHİT OLMUŞ, PAPAĞAN ÖLDÜ ÜLKE ONU KONUŞUYOR"

Şarkıları arasında konuşan Alanson, Murat Özdemir tarafından işkence edilen ve daha sonrasında ölen papağan hakkında konuştu. Alanson, "Adam papağanı ezmiş, öldürmüş. Kaç gündür bu mesele. Neler oluyor orada. Genç, babayiğit çocuk şehit olmuş, 6 aylık hamile karısı. Hayır, o öyle sayfada geçiyor. Papağan öldü, 1 haftadır Türkiye konuşuyor " diye konuştu.

Mazhar Alanson, Murat Özdemir'in İşkence Ettiği Papağanın Günlerce Konuşulmasına Sitem Etti

"YANDIM YANDIM ŞARKISINI KABE'YE YAZDIM"

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson, sevilen şarkısı 'Yandım Yandım' ı nasıl yazdığını da anlattı. Şarkısının aslında Kabe'ye yazdığını belirten ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, "Yandım Yandım' kısmını Medine'de yazdım. Yandım'ı birinci gün not defterime düşüyorum. İkinci gün 'Ah ki ne yandım' yazmışım. Şimdi ben nerede yazmış olduğumu söylemesem, şarkıyı size açıklamasam siz onu bir aşk şarkısı olarak dinliyorsunuz. Sonra bana şarkılar söyleten kadın mevzusu olmuş. Mesela 'Baka baka doyamadım, hem kokladım da' Kabe'yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mazhar Alanson Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (85)

SEVDA ÖĞRETMEN:

Mazhar bey, konuyu saptırmışsınız. Çevremizdeki her canlıya iyi davranmak, ve merhametli olmak zorundayız. Şehitlik apayrı istisna bir konudur. Ülkede şehir haberleri gelince sessiz hayvanlara, kuşlara ve papağanlara ilgiyi kesip bu savunmasız hayvanlara zulüm onaylamak yada duyarsızmı kalmalıyız. Sizin anlatımızdan bu demagoji ortaya çıkıyor. ÎSLAM Dininde samimiyet söz ile veya , ben buyum şuyum demekle değil, pratikte uygulamakla olur !

Yanıtla1719
Adınızı Yazın:

Ne yani konuşamayan, kendini savunamayan küçücük canlara psikopatların yaptığı işkenceyi görmezden mi gelelim. Onlar bize Allah''ın emaneti.

Yanıtla1713
Serhat:

Onu mu anladın bu adamın söylediklerinden.

18
Oguz:

Görmezden gelme ama bu kadar üzülüyorsunuzda şehitimiz oldugu zamanda sadece 10 dk konusuluyor millet alıstı şehit haberlerine yazık insan canının papağan kadar kıymeti kalmamıs

16
KURTULUŞ:

sen önce konserinin gelirlerini ne yapıyon kendin mi yiyon onu söyled

Yanıtla235
reşat:

ben asgari ücretle evimi nasıl geçindireceğim düşüncesi üzüntüsü varken papağana üzüntü ayıramam tuzu kurular siz üzülün benim vaktim yok

Yanıtla521
reşat:

banane papağandan

11
ÎNANÇ SORUMLULUĞU VE MERHAMET:

Sen kimsin Alanson ? Biz Müslüman bir toplumun. HER CANLIYA MERHAMET ederim. Fakat Yüce ALLAH''ın emaneti olmayan k onuşamayan savunmasız hayvanlara ve eziyet gören, işkenceye tabi olan papağanlara duyarlı olanın gereği yıllarcada konusuruz. Şehitleri Siz ne zaman düşündünüzki ? Şehitleri bahane ederek insanları duyarsızlaşmaya konuyu başka apanlara çekmeyin.

Yanıtla1511
Gerçekler Acıdır:

Ağzına sağlık nokta...

Yanıtla220
Maço:

Konuş dayı bizi dinleyen yok milyonların sesi oldun helal olsun.

Yanıtla317
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title