Haberler

McDonald's'ta Mangal Tadında McRoyal Barbekü Keyfi

Güncelleme:
Abone Ol

McDonald's'ın 'Efsane Lezzetler' kampanyası kapsamında McRoyal, McChicken ve McBeefy yeni tatlarıyla kısa bir süreliğine satışa sunuluyor

Türk damak tadına uygun, mangal tadında McRoyal Barbekü bir süreliğine McDonald's restoranlarında yer alacak.

McDonald's dünyasının efsane lezzetleri; McRoyal, McChicken ve McBeefy farklı malzemeler ve soslar kullanılarak yenilendi. 'Efsane Lezzetler' kampanyasının ilki mangal tadında McRoyal Barbekü satışa sunuluyor. McChicken ve McBeefy ise yeni tatlarıyla önümüzdeki günlerde McDonald's restoranlarında yerini alacak.

'Yeni lezzet arayanları McDonald's restoranlarına bekliyoruz'

McDonald's Genel Müdürü Dilek Başarır, "Bir yandan mevcut ürünlerimizi geliştirirken, diğer yandan yeni ürünlerle tüketicilerimizin değişen ihtiyaçlarına yanıt veriyoruz. Tüketicilerimize McDonald's'ın bilinen sandviçlerini yeni tatlar ile sunmak istedik. Kampanya kapsamında efsane lezzetlerimiz McRoyal, McChicken ve McBeefy'i farklı malzemeler ve soslar kullanarak yeniden yorumladık. İlk olarak McRoyal Barbekü'yü restoranlarımızda misafirlerimize sunmaya başladık. Yeni tadıyla McChicken'ı 19 Kasım'da, McBeefy'i ise 19 Aralık'ta satışa sunacağız" diye konuştu.

Bu kampanya ile özellikle yeni lezzetler arayanları hedeflediklerini belirten Başarır; "Efsane lezzetlerimizin yeni versiyonlarını kısa süreliğine menü çeşitlerimize katarak, yenilikçi bir marka olduğumuzu bir kez daha gösteriyoruz. McRoyal Barbekü'de mangal tadı veren yeni bir sos kullanıyoruz." dedi.

McDonald's öncülüğünü sürdürüyor

McDonald's'ın öncü çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başarır, McDonald's restoranlarının modern mimarisi, yeni dekoru, özel müzik yayını, McD Cafe'leri gibi yeniliklerinin McDonald's'ın yeni lezzetleri ile birleşince ortaya olağanüstü bir restoran deneyiminin çıktığını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dilek Başarır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title