Haberler

MEB'in Eğitim Programı "Eba" Tanıtıldı - Yeğitek Genel Müdürü Ateş

Abone Ol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürü Dinçer Ateş konuşması - YEĞİTEK Genel Müdürü Ateş: "Dünyanın en büyük, en gelişmiş eğitim bilişim ağına sahip ülke, Türkiye'dir"- "FATİH Projesi kapsamında her öğretmenin kendine ait olan 10 GB bir bulut hesabı var. Öğretmen sayısının 1 milyona yaklaştığını göz önünde bulundurursanız, bunun ne kadar büyük bir kapasite olduğunu görebileceksiniz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürü Dinçer Ateş konuşması - YEĞİTEK Genel Müdürü Ateş: "Dünyanın en büyük, en gelişmiş eğitim bilişim ağına sahip ülke, Türkiye'dir"- "FATİH Projesi kapsamında her öğretmenin kendine ait olan 10 GB bir bulut hesabı var. Öğretmen sayısının 1 milyona yaklaştığını göz önünde bulundurursanız, bunun ne kadar büyük bir kapasite olduğunu görebileceksiniz. Yeni EBA ile öğrencilerimize de 1 GB bir bulut hesabı açtık. Zaman içinde bunu da artıracağız" Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) "FATİH Projesi" kapsamında 2012 yılında yayın hayatına başlayan, ancak değişen ihtiyaçlar üzerine yeniden düzenlenen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) programının tanıtımı yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Dinçer Ateş Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title