Haberler

Sokak hayvanlarıyla ilgili kanun teklifinin görüşmeleri öncesi TBMM'ye ziyaretçi yasağı

Güncelleme:
Abone Ol

TBMM Genel Kurulu'nun aldığı karar gereği, Meclis'e 26-29 Temmuz günleri arasında görevliler dışında ziyaretçi girişi yapılamayacak. CHP kaynakları, başıboş sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifinin bu hafta sonu Meclis'te görüşüleceği, bu nedenle yasak kararının alındığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da geçtiğimiz günlerde, Meclis'te yapılan protestoya tepki göstererek, "3-5 marjinal karakterin Meclis'i çalışamaz hale getirmesine eyvallah edemeyiz." demişti.

TBMM'de alınan kararla, Meclis'e 26-29 Temmuz günleri arasında görevliler dışında ziyaretçi girişi yapılamayacak. CHP kaynaklarınca; AK Parti'nin sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifinin bu hafta sonu Meclis Genel Kurulu'nda görüşüleceği, kararın da bu nedenle alındığı belirtiliyor.

TBMM'YE 4 GÜN ZİYARETÇİ YASAĞI

TBMM Genel Sekreterliği'nden milletvekillerine gönderilen duyuruya göre, TBMM Genel Kurulu, alınan karar gereği 26-29 Temmuz'da çalışmalarını sürdürecek. Duyuruda, gündemin yoğunluğu sebebiyle milletvekillerinin Genel Kurul çalışmalarına daha etkin katılabilmeleri için 26 Temmuz Cuma, 27 Temmuz Cumartesi, 28 Temmuz Pazar ve 29 Temmuz Pazartesi günü TBMM'ye görevliler dışında ziyaretçi ve araç girişi yapılamayacağı bildirildi.

SOKAK HAYVANLARIYLA İLGİLİ KANUN TEKLİFİ GÖRÜŞÜLECEK

CHP'li kaynaklardan edinilen bilgiye göre; AK Parti'nin sokak hayvanlarına ilişkin kanunun Genel Kurul'dan geçirilmesinde ısrarcı olduğu bu hafta sonu kanun teklifinin Genel Kurul'da görüşüleceği belirtilirken, 9. Yargı Paketi ve Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun Ekim ayına erteleneceği iddialar arasında.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN MECLİS'TEKİ PROTESTOLARA SERT TEPKİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Meclis grup toplantısında sokak hayvanları yasa teklifiyle ilgili partisinin milletvekillerini uyarmış, "Bu konuda tüm grubumuzdan, milletin vekili olarak bu yüce çatı altında bulunan her bir arkadaşımdan kararlı bir duruş bekliyorum. Asla taviz yok ve bu işi Allah'ın izniyle bitireceğiz" diye konuşmuştu.

"BU ŞIMARIKLIĞA BOYUN EĞMEYİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan hayvan hakları savunucularının da Meclis'e girmesini eleştirerek şunları söylemişti: "Milletvekiline, hem de yüce Meclis çatısı altında 'katil' diye bağıran da onu getirip o cesareti veren de millete karşı saygısızlık, edepsizlik yapmıştır. 3-5 marjinal karakterin çığırtkanlık yaparak Meclis'i çalışamaz hale getirmesine eyvallah edemeyiz. Biz bu şımarıklığa boyun eğecek bir grup değiliz."

Kaynak: ANKA / Güncel

Meclis Genel Kurulu Tbmm Genel Kurulu AK Parti Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Nayci İbrahim:

Hey sen ne olur eğmesen ne olur her kararır sen veriyorsun ama elbette bu milletin vereceği karar yakındır

Yanıtla5242
Serhat Bağcı:

Maaş alan var bu işten o yüzden pes etmeden yılmadan tepki göstermek lazım

216
Savas Ozturk:

Artık gitmen gerekiyor önüne ceketini bırak git bunun sağı solu yok ülkeni düşünüyorsan fedakarlığını yap

Yanıtla3833
Serhat Bağcı:

Batırmadan gitmezler kardeş o yüzden hazırlığını yap

1721
Savas Ozturk:

Bu batmamış hali mi güldürme ya

87
Serhat Bağcı:

Beterin beteri var o yüzden zamanını bekle

36
Serhat Bağcı:

Ülkeye çok ciddi şekilde zarar veriyorlar durmaya devam ettikçe

22
abescocuk:

demokrasi akıyehhh

Yanıtla1518
meto:

adı üstünde millet meclisi ama girmeleri yasak...nerden tutsan kopuyorrr.

Yanıtla23
Ali Tokgönül:

Yassahh gardaşım yasssssaaah .

Yanıtla02
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title