Haberler

Meclis kapattıran protesto! 30 Temmuz'a kadar ziyaretçi yasağı geldi

Güncelleme:
Abone Ol

Başıboş köpek düzenlemesinin komisyondaki görüşmeleri sırasında bir grup, AK Partili vekillere hakaret edip sloganlarla koridorları inletmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Böyle bir edepsizliğin tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirler alınmalıdır" tepkisinin ardından Meclis'e 30 Temmuz'a kadar ziyaretçi yasağı getirildi.

Sokak hayvanları düzenlemesinin TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'ndaki görüşmeleri büyük tartışmalara sahne olurken, Meclis koridorlarındaki protesto gösterileri de tepkilere neden olmuştu.

Kalabalık bir grubun TBMM koridorlarındaki vekilleri hedef alan ve "Katil" sloganları attığı protesto gösterisine ilişkin görüntüler iktidar kanadından yoğun eleştiri almıştı.

ERDOĞAN: 3-5 MARJİNALE EYVALLAH EDEMEYİZ

Protesto gösterilerine ilişkin görüntülere sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan da, AK Parti'nin grup toplantısında "Biz 3-5 marjinal karakterin çığırtkanlık yaparak Meclis'i çalışamaz hale getirmesine eyvallah edemeyiz. Burası gazi bir Meclis'tir. Kimse gazi Meclis'in şanına ve konumuna gölge düşüremez. Böyle bir edepsizliğin tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirler alınmalıdır" ifadelerini kullanmıştı.

4 GÜN BOYUNCA ZİYARETÇİ YASAĞI

Erdoğan'ın sert tepki gösterdiği protestolar sonrası bugün dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) ziyaretçi girişinin 4 gün boyunca yasaklanmasına karar verildi. TBMM Başkanlığı Genel Sekreterliği'nin milletvekillerine ilettiği duyuruda, "gündemin yoğunluğu nedeniyle, milletvekillerinin Genel Kurul çalışmalarına daha etkin katılabilmeleri için" 26-29 Temmuz tarihlerinde TBMM'ye görevliler dışında ziyaretçi ve araç girişi yapılamayacağı bildirildi.

Meclis kapattıran protesto! 30 Temmuz'a kadar ziyaretçi yasağı geldi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

AK Parti Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

AdamınBiri:

Alıp başıboş köpekleri besleyin o zaman sanki bir siz kaldınız hayvansever sanki yarın çocuğunuzu ekmek almaya bile gönderemeyecek duruma düşerseniz kimseyi suçlamayın.

Yanıtla22194
sade vatandaş:

avrupa karanlık çağı din adamlarının hayvanları şeytan diye öldürtüp bu yüzden fare nüfusunun çoğalıp vebanın azmasıyla yaşadı çinin çok akıllı tekadamı ferman buyurup tarlalardaki tahılları yiyiyorlar diyerek serçeleri yok ettirdiğinde böcek nüfusu tarımı bitirdi oluşan açlıkta insanlar birbirini yedi hayvanlarla uğraşan toplumlar hep Allahın gazabına uğradı

6024
AdamınBiri:

sade vatandaş evet bazı tarihi olayları nedeni sebebi tutmayan, günümüz şartlarına uydurmaya çalışırsan komik duruma düşersin

539
sade vatandaş:

işine gelmeyenlere cahillere laf anlatmak zor anadoluda kırsal kesimde öldürücü kırım kongo virüsü taşıyan keneler cirit atıyor keklikleri sülünleri ördekleri tavukları bunları yok eden bütün hayvanları ortadan kaldırın bakalım ne oluyor gerçekleri boş boş konuşmak değiştirmez

247
AdamınBiri:

tavuklara,serçelere nasıl geldik, konudan kopmuşsun cahillik ile bilgelik arasında ince bir çizgi yok belirgindir. bilgiyi yanlış yerde kullananlar cahillerden daha etkili zarar verirler topluma.

322
AdamınBiri:

madem tavuktan serçelerden bahsediyorsun köpekler sayısı artınca aç köpeklerde artıcak bu köpekler senin bahsettiğin tavukları ,serçeleri kaçıracak tezinin çürümesi 2 sn. dostum

319
ERMAN KADİR AYÇİÇEK:

Adamların hiç birseye tahammülü yok. Anlamadılar, onlarda belki anlarlar diye dört ayak durup havlayaak anlatmaya çalıştılar. Belki bu dilden anlarlar diye. Ama o da yok.

Yanıtla559
Bende Sarı Kırmızı Yeşil poşeti seviyorum:

Köpekler yemek için geliyorlar. Yemekler yasaklanmalıki köpekler gelmesin ?

Yanıtla2434
Alp Dogan Caglar:

İronik

311
Ahmet null:

Mama lobileri

Yanıtla527
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title