Haberler

Meclis Tatile Girdi

Abone Ol

TBMM, Alınan Karar Gereği 22 Temmuz Genel Seçiminin Kesin Sonuçları İlan Edildikten Sonraki 5. Gün Toplanmak Üzere Tatile Girdi.

TBMM, alınan karar gereği 22 Temmuz genel seçiminin kesin sonuçları ilan edildikten sonraki 5. gün toplanmak üzere tatile girdi.

TBMM Başkanvekili İsmail Alptekin başkanlığında bugün saat 11.00'de çalışmalarına başlayan Genel Kurulda, 2'si temel kanun olmak üzere, toplam 96 maddelik tasarı ve teklif, görüşülerek yasalaştı.

Milletvekilleri, bugün yaptığı yaklaşık 7.5 saatlik son mesaileriyle, 13 gündür hafta sonları da dahil olmak üzere sabah 11.00 gece 24.00 saatleri arasında yaptığı aralıksız çalışmayı da tamamladı.

TBMM Başkanvekili İsmail Alptekin de yaptığı son konuşmada, Başkanlık Divanı olarak görev yaparken, Anayasaya, yasalara ve İçtüzüğe uygun hareket etmeye titizlik gösterdiklerini söyledi.

İsmail Alptekin, Meclis çalışanlarına da teşekkür etti.

Birleşimi, 22 Temmuz seçimlerinin kesin sonuçlarının YSK'ca ilan edilmesinin 5. gününde saat 15.00'de toplanmak üzere kapatan Alptekin, "Yolunuz açık olsun" dedi.

Konuşmasının ardından kürsüde bulunan TBMM Katip Üye Bayram Özçelik, Alptekin'in elini öptü.

Başta AK Parti İstanbul Milletvekili Gülseren Topuz olmak üzere, bazı milletvekillerinin ağladığı görüldü.

Milletvekilleri, Meclis fotoğrafçısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Salonda son kalan bir grup milletvekili de Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ile fotoğraf çektirdi ve basın locasında bulunan foto muhabirlerine el sallayarak poz verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title