Haberler

Medıcal Park Antalyaspor Başkanı Gencer Antalyaspor'da Öncelik Yerli Teknik Direktör

Abone Ol

Antalya Stadyumu'nun temel atma töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Antalya'da yeni bir dönem yaşanıyor.2 yıl içinde Antalya yeni stadyumuna kavuşacak dedi.

Antalya Stadyumu'nun temel atma töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Antalya'da yeni bir dönem yaşanıyor. 2 yıl içinde Antalya yeni stadyumuna kavuşacak dedi.

Ertuğrul Sağlam'ın Eskişehirspor ile anlaşmasıyla teknik direktör arayışlarına hız verdiklerini ifade eden Gültekin Gencer, Dün itibariyle teknik direktörümüz belli olacaktı. Ama Ertuğrul Sağlam'ın Eskişehirspor'da anlaşmış olduğu kişi başkan olunca affını istedi. Biz de diğer planlarımızı devreye soktuk. 48 saat içinde Antalyaspor'da teknik direktör sorununu çözmemiz gerekiyor. Tahmin ediyorum iki gün içinde netleştireceğiz. İki yerli hocayla görüşmemiz var. Bugün yarın sonuçlandıracağız diye konuştu.

Yeni hoca konusunda İngiliz Tony Adams'ın adının geçtiği sorusuna ise Başkan Gencer, Doğrudur. Ama önceliğimiz yerli hocalar karşılığını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Medical Park Antalyaspor Gültekin Gencer Ertuğrul Sağlam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title