Haberler

Medyatime İlk Yaşını Yeni Yerinde Kutladı

Güncelleme:
Abone Ol

Sakarya'da yayın hayatına geçtiğimiz yıl başlayan Medyatime, ilk yaşını yeni yerinde seçkin konukların katılımıyla düzenlediği kokteyl ile kutladı.

Seçkin konukların katılımıyla

Sakarya'nın internet haberciliği konusunda önde gelen sitelerinden www.medyatime.com; yayın hayatına başlamasının 1'inci yılını, çok sayıda davetlinin katılımıyla Orta Mahalle Küçük Hamam Çıkmazı'nda ki çatı katında kutladı. Medyatime'nin gece geç saatlere kadar süren ilk yaş kutlamasına, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Sakarya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz, CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ecevit Keleş, AKP, CHP ve MHP'li Belediye Başkan aday adayları ve parti yöneticileri, Sakaryalı Sanatçı Akif Yener, sendika ve Kurum Yöneticileri ve medya mensupları katıldı.

En güncel ve en tarafsız haberleri sunmak

Sunuculunu Erdal Erebilir'in üstlendiği kokteylde bir konuşma yapan Medyatime Yayın Grubu Başkanı İbrahim Ordu, Medyatim'da yeniliklerin devam edeceğini belirterek, "Bizi bugünlere getiren bütün Sakaryalılara teşekkür ediyorum.Yakında yazılı medya olarak bazı yatırımlarımız olacak. Sakaryalılara en güncel ve en tarafsız haberleri sunmak için çalışıyoruz" dedi. Medyatime Yayın Kurulu Başkanı Raif Ugan ise konuşmasında bir yıl gibi kısa sürede tüm dünya tarafından kabul edilen Google rakamlarına göre günde 10 bin tıklanma oranlarına ulaştıklarını belirterek, "Bu başarı aslında Sakaryalıların bize olan sevgisi.Bu sevgi ve bu destek bizlere her gün daha farklı bir haber sitesi yapma heyecanı veriyor.Bizim siyasi kimliklerimiz kuruma girdiğimizde kalkar.Kimseye bağlı olmadan hür ve özgürce tarafsız habercilik yapmaya çalışıyoruz. Medyatime'ın hikayesi tırnaklarımızla kazıyarak gelinen bir noktadır.Bunun için Sakaryalı okuyucularımıza ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi. Konuşmaların ardından Medyatime personeli, yayın kurulu ve köşe yazarları hep birlikte bir yaş pastasını kesti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali İhsan Yavuz Serdivan Sakarya Akyazı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title