Haberler

Mehmet Avcı, Çıtayı Daha Yükseğe Taşımak İçin Çalışacaklarını Söyledi

Abone Ol

Adana Emniyet Müdürlüğü görevini törenle devralan Mehmet Avcı, çıtayı daha yükseğe taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Adana Emniyet Müdürlüğü görevini törenle devralan Mehmet Avcı, çıtayı daha yükseğe taşımak için çalışacaklarını söyledi.

Adanalıların can ve mal güvenliği için hizmet ettiklerini hatırlatan Emniyet Müdürü Mehmet Avcı, "Adanalı kadirşinas insanlardır. Kendilerine hizmet edeni unutmaz, kendilerine yaklaşana sahip çıkar. Biz de Adana'ya ve Adanalılara hizmet etmek için varız" dedi.

Meydan Mahallesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü Binası, hüzün ve sevinç barındıran iki ayrı törene sahne oldu. Temmuz 2009'dan beri Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Salih Kesmez, kararname ile yerine gelecek olan Mehmet Avcı'ya makamını teslim etmeden önce, yardımcıları ve şube müdürleri ile vedalaştı. Hüzünlü anların yaşandığı törenin ardından Mehmet Salih Kesmez, halefi Mehmet Avcı'ya görevi teslim etmek için Valiliğe geçti.

Valilikteki devir-teslim töreninin ardından göreve yeni başlayan Mehmet Avcı, Emniyet Müdürlüğü binasına geldi. Aralarında kardeşi Mustafa Avcı'nın da bulunduğu müdür yardımcıları, şube müdürleri ve birim amirlerinden oluşan rütbeli personel tarafından karşılanan Avcı, tören mangasını selamladıktan sonra makamına oturdu. Basın mensuplarını kabul eden Avcı, "Adana'ya 3'üncü gelişim. Adanalılar kadirşinas vefalı insanlardır. Kendilerine hizmet edeni unutmazlar. Biz de Adana'ya hizmek etmek için varız. Kendilerine yaklaşanı kucaklar sahip çıkarlar" dedi.

Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez'e de başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Mehmet Avcı, "Mehmet Salih Kesmez Müdürüm Adana'da büyük ve önemli başarılara imza attı. Biz de onun bu çıtasını daha yükseklere taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Polis Baş Müfettişliği'ne atanan Mehmet Salih Kesmez, Vali İlhan Atış tarafından yeni görev yeri olan Ankara'ya uğurlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title