Haberler

''Malımızla-Canımızla Buradayız'' Dediler, Mehmetçik İçin 400 Bin TL Topladılar

Güncelleme:
Abone Ol

Erzincan'ın İliç İlçesinde başlatılan "Malımızla-Canımızla Bizde Buradayız" adlı kampanya ile milli ve yerli silah üretimine destek olmak için 400 bin Türk Lirası toplandı.

Erzincan'ın İliç İlçesinde başlatılan "Malımızla Canımızla Bizde Buradayız" adlı kampanya ile milli ve yerli silah üretimine destek olmak için 400 bin Türk Lirası toplandı. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatına destek olmak ve şehitleri anmak için Erzincan'ın İliç İlçesinde kampanya başlatılıp yürüyüş düzenlendi. Yusuf Ziya Demir Camisinden başlayıp İliç Kaymakamlığının önüne kadar tekbir sesleri ile yürüdü. Düzenlenen yürüyüşe İliç Kaymakamı ve İliç Belediye Başkan Vekili Ertuğrul Örnek, İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, İl AK Parti İlçe başkanı Mustafa Gürbüz ile vatandaşlar katıldı.

400 BİN TL TOPLANDI

İliç Kaymakamlık binası önüne kadar gerçekleştirilen yürüyüşün ardından vatandaşlara hitap eden Kaymakam Örnek: "Malımızla Canımızla Bizde Buradayız" kampanyamıza çok büyük bir katılım oldu. Hiç kimsenin beklemediği bir yere ulaştık. 400 bin TL tutarında para Afrin'de kullanılan milli ve yerli silah kullanımında ve orada mücadele eden kahramanlarımıza milli ve yerli silah yapımında kullanılmak üzere İliçli hemşerilerimizce toplandı.

''İHA'MIZI DA YAPTIK, SİHA'MIZI DA YAPTIK''

''Daha dün bir çöp kibritini bile üretemeyen Türkiye şimdi yüzde 80 seviyelerde yerli ve milli üretim seviyesine geldik. İHA istedik SİHA istedik vermediler. Bizim tanklarımızı yapmamakla bizi tehdit ettiler. Ama Cumhurbaşkanımız ne dedi 'Biz hiç kimsenin bir şeyine muhtaç değiliz. Gerekirse herşeyi kendimiz yaparız." İHA'mızı da yaptık. SİHA'mızı da yaptık. Bayrağımızı en yüksek yerlerde dalgalandırdık. Gelecekte de dalgalandıracağız."

Konuşmanın ardından Mehmetçik için dua eden ilçe halkı hep birlikte İstiklal Marşı'nı okuyup etkinliği sonlandırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Afrin İliç TSK 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Osman:

Helal olsun sizlere işte böyle bir ve beraber olacağız inşallah

Yanıtla25
Antepli:

Helal olsun.

Yanıtla05
YİĞİT MERT YILMAZ:

helal olsun dünya durdukça bu halk hep birlikte herzaman kardeşçe hem canıyla hem malıyla bir arad olmayı nasip etsin AMİNNNN

06
Mikail:

Hadi vekiller sizi göreyim siz bir maaş memurlar 100 TL biz teşeronlar 50 TL bir sefere mahsus bağış yapalım. Eğer biraz vatan severliğiniz varsa vatandaşlar örnek olsun size

Yanıtla22
Tunceli:

La sen boş konusuyon.bu fakir 15 temmuzda şehitler icin para toplandı dediler herkes 50 tl verecek biz seve seve verdik ama senin dedigin o yüksek maaşli memurlar nakavt oldu.zenginler dahada parayı seviyor.ama biz vatanımizi sevenleriz.

00
A:

Bu paraları verirrken dikkatli olun kurumlrdn resmi evrak lın ödendiğine dair Kurum ve kuruluşların içerdinde çok hırsız var Yurt dışları Da yurt içleride dhil birini tmnıyorum 1 yıl içinde 5 adet sıfır araba ve türk resturantı açtı lokanta açmak en düşük 200 bin au dolar yazıklar olsun o yetimğn garibin ihtiyacı olanın Hakkını yiyenlere Allah bela versin başlarına Çok ta güzel yalan söyleyip temizlerler kendilerini bizim insanımız Merhametlidir Vicdanlıdır ver dedinmi elinde avucunda ne varsa verirler Hırsızlarda ben zorlamıyorum kendi gönül rızası ile veriyor diyorlar tabi hepsi olmasada çoğunluğu böyle

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title