Haberler

Melih Gökçek'ten, tutuklanan şüphelileri savunan Nevşin Mengü'ye tepki: Öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın

Güncelleme:
Abone Ol

Nevşin Mengü yaptığı paylaşımla 'yere serilen Kabe resmi' sonucu gözaltına alınan şahısları savunarak, "İllüstrasyon yapmak niye dalga geçmek oluyor?" ifadesini kullandı. Bu açıklamaya tepki gösteren Melih Gökçek, "İnsanları tahrik edip durma. Sana öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın" dedi.

Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasından sonra Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından başlatılan gösterilerde yere Kabe resmi serildi. Konuyla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında şüpheliler gözaltına alınarak tutuklandı.

"İLLÜSTRASYON NİYE DALGA GEÇMEK OLUYOR?"

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan gazeteci Nevşin Mengü "Kabe kutsal da, Kabe'nin resmine illüstrasyon yapmak niye dini değerlerle dalga geçmek oluyor? Dalga da geçmiyor gençlerin yaptığı illüstrasyon. İçine şahmeran koyup toplumsal cinsiyetin geleneksel değerler içerisindeki varlığını anlatan bir şey aslında. Bu çocuklar sanki inanılmaz bir şey yapmış gibi tutuklandı" ifadelerine yer verdi.

"SANA ÖYLE BİR İLLÜSTRASYON YAPARIM Kİ ÖMÜR BOYU UNUTAMAZSIN"

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek ise Mengü'nün bu sözlerine tepki gösterdi. Gökçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yerinde otur bi kadın. İnsanları tahrik edip durma. Sana öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın" dedi.

Melih Gökçek'ten, tutuklanan şüphelileri savunan Nevşin Mengü'ye tepki: Öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın

"ESKİ BELEDİYE BAŞKANI, YENİ TROL"

Gökçek'in bu paylaşımına cevap veren Mengü ise "Bu da kendini Cumhurbaşkanı'na gösterme çabasında. Eski belediye başkanı, yeni trol. Yazık" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Melih Gökçek Nevşin Mengü Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

osmanlım:

adamsın gökçek başkan

Yanıtla5235
Tabi:

Şimdi bi ankara kadar yer parselleyip satabilir oğluna ikinci bir tv kanalı açabilirsin başkan değilmi böyle güzel cevap vermişsin şu kadına hayy maşallah tam bir müslüman

912
Maho:

Bir o bir de sen

1010
Adalet:

Ailesinin nasıl zenginleştiğini sorsana.

93
ALPEREN:

göçek hep fitne fesat bir adam ortalığı karıştırmak mesleği olmuş

Yanıtla2843
CAN DEP:

Adam olmadan belediye baskani olmus bos fuzulü biri..önce sen bir Kadina karsi nasil konusulacagini ögren saygisiz herif..

Yanıtla4030
Gurbetci:

O kadin da &0 milyon kisinin dini degerlerine saygi duymayi ogrensin bazi degerlere dokunulmaz uzerinden sanat adina prim yapilmaz

29
mesut gümüş:

Boğaziçi''nde yapılan eylemin hiçbir savunulacak yönü yok. Ne cüret ve cesaretle ulvi değerlerimizi hiçe sayarlar. Bu zihniyet bu ülkenin, bu coğrafyanın insanı değildir. Öyle bir ceza verilmeli ki bir daha bu tip teşebbüse hiç kimse meyyil dahi edememeli.

Yanıtla848
Mehmet:

Birileri sütten çıkmış ak kaşık gibi Saga sola saldiriyor Bu Adam hakkindaki yolsuzluklarin haddi hesabi yok Ama kimse dokunmuyor Simdide gazetecilere saldirmaya basladi Baska birsey beklenilmez zaten

Yanıtla1737
Feride:

Caldigi paralarla kanal kurdular. Kime hizmet ediyorlar kanalda acik.oda ustunu ortuyor.tam bir yucuc mecuc kavmi bunlar.

62
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title