Haberler

Mem Neden Zin'e Kızıyor?

Güncelleme:
Abone Ol

Mem-u zin filminin kültleşen müziği 'were de yar yar' şarkısının kullanıldığı 32. bölüm deyim yerindeyse izleyiciyi hüzne boğacak.

1650-1707 tarihleri arasında yaşayan Kürt şairi Ahmed-i Hani'nin ünlü aşk destanı 'Mem û Zîn'den esinlenilerek televizyona uyarlanan ve Türkiye'de çekilen ilk Kürtçe Drama dizisi Siya Mem Û Zin'in 32.bölümünde heyecan doruğa çıkıyor.

1991 yılı yapımı "Mem-u Zin" filminde kullanılan 'Were de Yar Yar' şarkısının da kullanıldığı bu bölüm deyim yerindeyse izleyiciyi hüzne boğacak. Fırat Başkale ile Nilüfer Akbal'ın seslendirdiği bu şarkı 32. Bölüme damgasını vuracak.

Helin'in ölümünün ardından kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Mir'in durumu iyiye gider. Bütün konak Ağa'nın iyileşmesine sevinir ve hastaneye ziyaretine giderler.

Öte yandan Beko'nun yeni planları vardır ve Musa'yı bu planlarına ortak etmek isteyecektir. Musa bu konuya nasıl bakacak?

Mem, Yeliz'in çok kararlı görünürken birden geri dönmesine anlam veremez , Otogar da Yeliz'in yanında Dr. Ferman'ı gördüğünü Zin ile paylaşır korktuğu kişinin Ferman olduğunu söyler fakat Zin'in cevabı şaşırtıcıdır. Mem neden Zin'e kızıyor?

Ferman, Helin'in ölümü ile ilgili hala tedirginlik yaşamaktadır ve tek şahit olan Yeliz'i konaktakilerin yokluğunu fırsat bilerek sıkıştırmaya devam eder. Yeliz, Dr. Ferman ile karşılaşmamak için çabalasa da onun akıl almaz şekillerdeki tehditlerinden kurtulamaz.

Hastaneye yemek götürmek zorunda kalan Yeliz, hastaneden ayrılmaya çalışırken Ferman ona hangi hainliği yapacak? Zin bu durumun neresinde kalacak?

Seyirci, tüm bu soruların cevabını 31 Aralık Pazartesi akşamı 20.15'de yayınlanacak heyecan dolu 32. bölümde bulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title