Haberler

Meral Akşener'den FETÖ'cü Olduğu İddialarına Canlı Yayında Sert Tepki

Güncelleme:
Abone Ol

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, kendisinin FETÖ ile bağlantılı olduğunu iddia eden Avukat Cüneyt Toroman'a canlı yayına bağlanıp zehir zemberek sözlerle tepki gösterdi.

CNN Türk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunup yönettiği Türkiye'nin Gündemi programında 15 Temmuz darbe girişimi ve Türkiye'de FETÖ'nün etkinliği tartışılıyordu. Programın konuklarından Avukat Cüneyt Toroman konuşması esnasında Meral Akşener'in de FETÖ ile ilişkili olduğuna yönelik iddialarda bulundu.

ZEHİR ZEMBEREK SÖZLERLE YÜKLENDİ

Didem Arslan Yılmaz ise Cüney Toraman'ı bu konuda uyarıp, Akşener'in daha önce yaptığı bir programda bu iddiaları kesin bir dille reddettiğini söyledi. Ancak Toraman iddialarının arkasında durdu. Bunun üzerine Meral Akşener canlı yayına bağlanıp Cüneyt Toraman üzerinden adeta kendisiyle ilgili FETÖ'cü olduğu iddialarını dile getirenlere zehir zemberek sözlerle yüklendi.

ATTIĞI TWEET'İ HATIRLATTI

Akşener, darbe gecesi darbeye karşı tweet attığını, pazar günü darbede şehit olanların cenazesine katıldığını ve FETÖ'de dahil herhangi bir dini kimlikli yapıyla bağlıntılı olmadığını söyleyip Toroman'a sert sözlerle yüklendi.

"BUNLAR TİRİM TİRİM TİTRERKEN BEN DARBEYE KARŞI ÇIKTIM"

Akşener Toroman'ı kast ederek, 28 Şubat'taki darbeye karşı tavrına atıfta bulunup, "Koskoca avukat beni FETÖ'cülükle itham ediyor. Bunlar darbeden tirim tirim titrediği zaman ben darbeye kaşı çıkmış bir insanım." dedi.

"BUNDAN SONRA SESSİZ KALMAYACAK"

Sözlerine devam eden Akşener, Toraman'ı kendisiyle ilgili iddiaları doğrulayamadığı takdirde şerefsizlikle itham etti. Ve bundan sonra bu iddialara karşı sessiz kalmayacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (60)

ERZURUMLU KURT:

YAŞA BACIM BİLİYORUZ BİZ ZATEN SİZİN O ŞERFSİZLERLE BERABER OLMADIĞINI.

Yanıtla3147
Çöl Aslanı:

Gazeteciyi suturmuşmuş. . . . . Böyle kahramanlar çok görülmüştür. Ama sonları hep fiyasko olmuştur.

Yanıtla5612
HASAN:

SENİN GİBİ ERKEKTEN KIRKINI BİR ARAYA GETİRSEK MERAL AKŞENER İN TIRNAĞI OLAMAZSIN

Yanıtla1450
ülkücü:

MERAL AKŞENER YERİN DİBİNE SOKUP SOKUP ÇIKARIYO :)))). . . . . . . . . . . . . . ADAM ERİDİ :)))

Yanıtla856
Matej:

Kadın önce ahlaklıklı ol saygılı ol sonra basbakan ol

Yanıtla4418
vatansever:

senin gibi koyunlar ne anlar saygidan yazis usulüne bakarsak saygindan en son sen ve senin gibi koyunlar konusabilir!!!!!

217
BOZKURTÇU:

25 TEMMUZDA 25 BİN KİŞİYLE GİDİP BAŞBAKAN OLCAM DİYEN VALLAHİ BEN DEĞİLDİM SENDİN MERAL ÜLKÜCÜ GENÇLİĞİ KULLANDINIZ

Yanıtla3823
ADAM:

MAL KADININ KONUŞMA VİDEOSUNU İYİ İZLE KARNINDAN KONUŞMA ALLAHI ŞAHİT GÖSTERME DANGALAK

07
gestapo:

kadın daha genel başkan olmadan bu kadar saldırdıklarına göre. hatta kongreyi iptal eden hukukçularında tavrını düşünürsek. bu kadın tamamen vatansever biri ve siyasi arenada başarılı olduğu kesin. birde bu kadar olumsuz yorumlar bunu gösteriyor. ne diyelim adalet ve hak neyse o olsun.

Yanıtla952
AKŞENER:

AKP İN KARŞISINDA GÜÇ KAZANAN BİR KADIN VAR ONU HAZEDMİYORLAR

Yanıtla1343
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title