Haberler

Terör halayı çekenlere gözaltı! 9 şüpheli kıskıvrak yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mersin'de bir grubun bölücü terör örgütü propagandası yapması üzerine başlatılan soruşturmada 9 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. 2 şüphelinin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor.

Mersin'de sahil kenarında bir grup terör yandaşı tarafından çekilen halay görüntüleri büyük tepki çekti. Adalet Bakanı Tunç, sosyal medyada kısa sürede yayılan o görüntülerin ardından şüphelilerin yakalandığını bildirdi.

"TERÖR HALAYI" İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Terörist başı Abdullah Öcalan'ı övücü sloganlar eşliğinde halay çeken yaklaşık 15 kişilik grubun "Terör halayı" sosyal medyada yayınlandı. Gece saatlerinde çekildiği anlaşılan skandal görüntülerin ardından harekete geçen Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, görüntülerdeki kişilerin kimliklerinin tespiti için Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma yaptı.

'Terör halayı çekenlere gözaltı! 9 şüpheli kıskıvrak yakalandı

9 KİŞİ YAKALANDI 2 KİŞİ ARANIYOR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, başlatılan soruşturma kapsamında 9 şüphelinin gözaltına alındığını, 2 şüpheliyi de yakalama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mersin'de bir grup tarafından bölücü terör örgütü marşı eşliğinde halay çekilmesi ve bölücü terör örgütü elebaşı lehine slogan atılması olayıyla ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında kimlikleri tespit edilen 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış, 2 şüpheliyi yakalama çalışmaları devam etmektedir. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışan, milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan hiçbir girişim amacına ulaşamayacaktır" ifadelerine yer verdi.

'Terör halayı çekenlere gözaltı! 9 şüpheli kıskıvrak yakalandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Tunç Politika Güncel Mersin Terör Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

Koray GENÇ:

Ceyran verecen bunlara, halayın kralını çeksinler

Yanıtla89486
Aslan:

Ceyran değil cereyan diye yazılır.Doğrusu elektriktir.O da işkence suçunu oluşturur,Türkiye hukuk devletidir,işkence yapmak suçtur,kim olursa ne yapmış olursa olsun.

35884
Metehan Eryilmaz:

Halaylarla girdiler sınır kapısından zamanında bu bişey mi

5696
Ahmet Çakır:

a.kd çocukları

Yanıtla46240
Burak:

umarim tuttuklanır bir daha çıkmazlar cezaevlerinden

Yanıtla36145
M.Sîraç null:

insan yaşamanı insan hayatının bu kadar ucuz bir hale getirdi ki bizim ülkemiz almayan da milyonlarca kişi bu tarz suçlardan iltica ediyor ve ülkemizi suçluyor. biz halayı parmağı kaşı giyimi koşuyu artık teröre bağlar olduk. ben ülke iyi olacak diyorum ırkçılık hep öncelik olarak devam ediyor.

Yanıtla11058
Bidüşün:

Haberi oku

750
ilker Akil:

Bende teroristim, zoruma gitti yazmış arkadaş ama sadece kurduğu cümleyi biraz renklendirmeye çalışmış.

942
MHSN SRC :

Kimse kürtçe türkü söyledi diye tutuklanmaz burda terörle bağlantılı slogan atararsan alırlar merkeze.Sende aklı sıra olayı masum gösterip 'devlet bize bakmıyor' diye bağıracan galiba ama yemezler

344
Kaanije Kalesi:

Siraç önce önn yargını bir kenara bırak sonra haberi oku en son yorum yap komik olmuş yorumun.

48
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title