Haberler

Boşanma aşamasındaki karısını, kayınvalidesini ve kayınpederini öldürdü

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin'de Musa Ö. ile boşanma aşamasındaki eşi Fatma Ö. arasında gece saatlerinde çıkan tartışma birden büyüdü. Silahına sarılan şahıs, Fatma Ö.'yü, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü.

Mersin'in Toroslar ilçesinde bir kişi, boşanma aşamasındaki karısını, kayınvalidesini ve kayınpederini tabancayla vurarak öldürdü.

Darısekisi Mahallesi'nde gece saatlerinde Musa Ö. (52) ile boşanma aşamasındaki eşi Fatma Ö. (21) arasında tartışma çıktı. Musa Ö. tartışma sırasında eşini, kayınpederi İbrahim A'yı (56) ve kayınvalidesi Elif A'yı (54) yanındaki tabancayla vurdu. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Sağlık ekiplerinin incelemesinde, Fatma Ö. ve İbrahim A'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Elif A. da müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde bekleyen şüpheli, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Toroslar 3-sayfa Güncel Mersin 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

YalancıSavar:

kayınpederi ve kayınvalidesi ile neredeyse tertip aynı yaşta sayılır. gelin ise çocuk sayılır daha gençliğini baharında 21 yaşında... yazık...

Yanıtla14312
Perwer:

ailelerdeki huzursuzluğun %50 sinden fazlasına sebep olan Kaynanalar'dır.

Yanıtla56192
Ahmet Legolas:

Anne babasının yaşındaki adamla neden evlenmiş anlamadım. anne baba zorla para karşılığı mı verdiler insanın aklına herşey geliyor.

Yanıtla4189
A. Erol:

aileden uzakta oturmak gerek... en az 50 kilometre olmalı arada.

Yanıtla10120
Lütfen Bırakın Konuşayım:

Kimse kimseyi öldürmemeli. Herkes 1000 yıl yaşamalı. Evet BİN YIL. Gerkesin yaşamı güzel ve mutlu olmalı. İnsanlar Bin Yıl dan sonra 10-Bin Yıl daha yaşamak istesinler. Yollar güzel ve temiz olmalı. Bol bol temiz içme suyu olmalı.

Yanıtla6927
ömer:

Dayı sen alkol mü aldın ? kafan mı güzel yazıyosun

2102
Ömer Can:

uzun veya kısa yaşama hakkını Allahtan başka kimse vermez veremez

360
Mehmet Mirdeslioglu:

Lütfen sen konuşma

853
senar:

ironi yapmış adam,

430
adana:

75 yılı zor geçiriyoruz 1000 yılı nasıl geçireceğiz

08
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title