Haberler

Mersin'de Ensar Vakfı temsilciliği protesto edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin Birleşik Haziran Hareketi üyeleri, Karaman'da 45 çocuğun tecavüze uğramasıyla gündeme gelen Ensar Vakfı'nın Mersin Temsilciği'nin duvarına ve camına "Tecavüze Hayır" "Mahallemizde tecavüzcü istemiyoruz" yazarak protesto etti.

Ensar Vakfı Karaman temsilciği bünyesinde dini eğitim gören 45 öğrencinin vakıf bünyesinde çalışan din kültürü öğretmeni tarafından tecavüze uğradığının ortaya çıkmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olayın çok fazla büyütülmemesi gerektiğini söylemişti.

Hem tecavüz iddiasının hem bakanlığın açıklamasının ardından başlayan protestolar Mersin'e de yansıdı. Bahçelievler Mahallesi 45 Evler Caddesi üzerinde bulunan Ensar Vakfı Mersin temsilciğine Haziran Hareketi tarafında yazılama yapıldı.

Hazirancılar Ensar Vakfı'nın duvarına ve camına "Tecavüze Hayır" "Mahallemizde tecavüzcü istemiyoruz" yazarak protesto etti.

Mersin Haziran Hareketi bu olayı Twitter'dan duyurarak "Hırsızlara, katillere, tecavüzcü yobazlara karşı yaşam alanlarımız savunmaya devam edeceğiz. Tecavüzcüleri mahallemizde barındırmayacağız" dedi

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mersin Üst Manşet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title