Haberler

İnfaz ettikleri kişiyi kayda alan şahıslar tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin'de Hakan Turan'a düzenlenen silahlı saldırının ardından Hasan K. ve Berkant Ö. isimli iki şüpheli yakalanarak tutuklandı. Saldırı anlarının kaydedildiği görüntüler, şüphelinin cep telefonu incelendiğinde ortaya çıktı.

Mersin'in Mezitli ilçesinde Hakan Turan'a silahlı saldırı düzenleyen Hasan K. ile Berkant Ö. (19) yakalandı. Berkant Ö'nin maktule tabanca ile ateş ettiği, Hasan K.'nin bu anları kaydettiği ortaya çıktı.

İnfaz ettikleri kişiyi kayda alan şahıslar tutuklandı

Olay, 29 Ocak'ta Mezitli ilçesi 75. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. Ticaretle uğraşan Hakan Turan, oturduğu siteden çıkıp aracına doğru ilerlediği sırada bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. İhbarla bölgeye 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Turan, kurtarılamadı. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, polis şüpheli olarak belirlenen Hasan K. ile Berkant Ö.'yü yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, nöbetçi mahkemece tutuklandı. Öte yandan şüphelilerden Hasan K.'nin üzerinden çıkan cep telefonunda, saldırıyı kaydettikleri ortaya çıktı. Hasan K.'nin çektiği anlaşılan görüntülerde; Hakan Turan'ın siteden çıkıp otomobiline doğru ilerlerken Berkant Ö.'nün tabancayla ateş ettiği anlar yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Hakan Turan Güvenlik Politika 3-sayfa Mezitli Mersin Güncel Suç Güvenlik Suç 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Hasan Demirtas:

bunların arkasindakilerde ceza alsın ceza nin en büyük olanı verilsin nasıl bir düzen deyiz herkes silah lan dolaşsın ülkede

Yanıtla146
Metin Dalhançer:

Yeni Teksasa hoş geldiniz

Yanıtla036
cengiz Han:

Adam öldürene 150 yıl verirsen kimsenin gözü yemez.

Yanıtla023
Oguz Ozgul:

Dertleri neydi anasını satayım

Yanıtla018
Kagan Kutlu:

karısını ve çocuklarını öldüren adam 3 yıl sonra şartli salıverilmiş.kimsenin korktuğu yok

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title