Haberler

Mersin Genç Yeteneğin Hedefi, Kemal Sunal Gibi Olmak

Abone Ol

Genç yeteneğin hedefi, Kemal Sunal gibi olmak Mersin'de, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılarak şampiyon olan 16 yaşındaki Yunus Karaca, tek hedefinin Kemal Sunal gibi güldüren bir insan olarak hatırlanmak olduğunu söyledi.

Genç yeteneğin hedefi, Kemal Sunal gibi olmak

Mersin'de, 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılarak şampiyon olan 16 yaşındaki Yunus Karaca, tek hedefinin Kemal Sunal gibi güldüren bir insan olarak hatırlanmak olduğunu söyledi.

Katıldığı yarışmada yaptığı stand up gösterisi ve doğallığı ile dikkat çeken Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ikinci sınıf öğrencisi Yunus Karaca, hedeflerini anlattı. Merhum sinema sanatçı Kemal Sunal gibi insanların aklında güldüren bir karakter olarak yer almak istediğini kaydeden Karaca, yarışmadan kazandığı 100 bin lira ile annesine ev alacağını anlattı. Yarışmanın ardından ciddi teklifler geldiğini ifade eden Karaca şunları söyledi:

"Benim olduğum ortamda üzüntüye hiç yer yoktu. Ben olunca ortama neşe geliyordu. Ben de büyük bir platforma katılıp kendimi kanıtlamak istedim. Her tur daha da zorlaşıyordu. Çalışmalara daha fazla yoğunlaştım. İlk turdan sonra daha büyük düşünmeye başladım ve hedefim şampiyonluktu. Çalışmak için 24 saat az geliyordu diyebilirim. Umduğum gibi sonuçlandı çalışmalarım ve kazandım. Tek hedefim Kemal Sunal gibi insanların aklında güldüren adam olarak kalmak."

Anne Şengül Karaca ise Yunus ile gurur duyduğunu belirterek, "Yunus çok azimli, çok çalıştı ve kazandı. Yunus yarışmadan önce, eğer kazanırsa bana ev alacağını söylüyordu. Sanki Allah onun dualarını kabul etti. Böyle bir evladım olduğu için çok şanslıyım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunus Karaca Kemal Sunal Türkiye Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

adsız:

ulan ne mal çocuk kemal sunal olmak için espiri çalmaman gerek

Yanıtla05
Mehmet Aşcı:

Lan neymis kemal sunal gibi akıllarda kalcakmis sen kimsinki çaldığın esprilerle birinci olan yeteneksizin tekisin.

Yanıtla13
Agah_Pro:

Kemal Sunal gibi güldüren değil ama, birileri gibi hırsız anılacaksın :)

Yanıtla21
Adınızı Yazın:

ŞUNUDA ÜNLÜ ETİİZ YALA HELAL SİZE MAL MAL ESPRİLERLE 2 3 TANE ESPİRİLERLE ADAMLAR DANS ETTİ YARIM SAT YORULDU BU 10 DK DA İŞİ BİTİRDİ MAL MAL ESPRİLELRE

Yanıtla03
Mertcan E.:

Kim buna yetenek diyor ya saçmalık resmen. . İnternetten topladığı esprileri alıp programda söyledi 1. oldu. Bu mu yetenek yani. Ondan daha çok hak edenler vardı ve böyle gereksiz kişileri birinci yapmayı çok seviyor zaten milletimiz, ne diyelim böyle zihniyetin taa. . .

Yanıtla01
Yusuf:

Keşke sözleri özgün olsaydı hiç bir espirisi 140 karakteri geçmiyor ;)

Yanıtla01
sana ne:

ama biz seni hırsız bi velet olarak hatırlıcaz milletin espirisini çalan velet seni

Yanıtla00
yeter:

bi izletmediniz her dakka reklam

Yanıtla00
Adınızı Yazın:

ULAN KEMAL SUNAL KİM BU KİM

Yanıtla00
WwW:

Kemal SUNAL çalmıyor !

Yanıtla00
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title