Haberler

Mersin İdmanyurdu: "Şanssızlığımız Beşiktaş'la Karşılaşmaktı"

Abone Ol

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş'a sahasında 5-2 yenilen Mersin İdmanyurdu'nun Basın Sözcüsü Doç.Dr.Ayhan Erdem, "Şanssızlığımız Beşiktaş'la karşılaşmaktı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş'a sahasında 5-2 yenilen Mersin İdmanyurdu'nun Basın Sözcüsü Doç.Dr. Ayhan Erdem, "Şanssızlığımız Beşiktaş'la karşılaşmaktı. Mağlubiyetimiz kimseyi yanıltmasın" dedi.

Transfer yasağı sebebiyle takımlarına takviye yapamamanın dezavantajı ile lige başladıklarını hatırlatan Ayhan Erdem, şunları söyledi:

"Rakiplerimiz kadrolarını güçlendirirken, biz transfer yasağımız sebebiyle mevcut kadromuzu koruduk. Bu hem takım olarak avantaj, hem de dezavantaj sağladı. Oturmuş ve birbirini tanıyan bir ekibe sahibiz. Taraftarımızın da desteği ile bu sezon Süper Lig'de çok iyi işler başaracağımızı düşünüyorum."

Beşiktaş karşısında iyi bir mücadele sergilediklerini de ifade eden Ayhan Erdem, açıklamasına şöyle davam etti:

"Ligin ilk maçları kimseyi yanıltmamalı. Bizim şanssızlığımız ilk maçta Beşiktaş ile karşılaşıyor olmamızdı. Skor kimseyi yanıltmamalı. Takımımızın sahada sergilediği mücadele ve futbol arzusu gelecek haftalar için bizleri umutlandırdı. Bu hafta Akhisar Belediyespor karşısında alacağımız galibiyetle bu yenilgiyi telafi edeceğiz ve ligde 3 puanla tanışacağız." - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Ayhan Erdem Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title