Haberler

Mersin Mezitli'de Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Abone Ol

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, ilçeye yeni atanan Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu'nu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Nenni ile birlikte ziyaret etti.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu'nu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Nenni ile birlikte ziyaret etti ve sonra Mezitli'deki Okul Müdürleri ile İçel Anadolu Lisesi Toplantı salonunda Bilgilendirme ve Değerlendirme toplantısı yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜL başkanlığında yapılan toplantıya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erol ÖZDEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer NENNİ, Şube Müdürü Cafer KARABULUT, Şube Müdürü Kamil DURDU ve ilçemizdeki okul müdürleri katıldı.

Toplantıda; 2012-2013 eğitim-öğretim yılının değerlendirilmesi yapıldı.2013-2014 eğitim-öğretim yılında yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirme yapıldı.Akademik başarının artırılması, ortaöğretime geçiş sistemi, SBS-LYS ve YGS başarılarının değerlendirilmesi ve değişen yönetmelikler ile ilgili bilgilendirme ve değerlendirmeler yapıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title