Haberler

Mersin - Tarsus'ta Boşandığı Eşinin Babasını Ve Kardeşini Yaraladı

Abone Ol

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde 49 Yaşındaki Ali Kabakçı, Tartıştığı Eski Kayınpederi ile Kayınbiraderini Tabancayla Yaraladıktan Sonra Kaçtı.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde 49 yaşındaki Ali Kabakçı, tartıştığı eski kayınpederi ile kayınbiraderini tabancayla yaraladıktan sonra kaçtı.

Olay saat 14.00 sıralarında Akşemşettin Mahallesi Yüzbaşı Yaşar Caddesi'nde meydana geldi. Yaklaşık 2 ay önce eşi 1 çocuk annesi Dilek Ekinci'den şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılan Ali Kabakçı, yolda karşılaştığı eski kayınpederi 60 yaşındaki Erol Ekinci ve eski kayınbiraderi 29 yaşındaki Abbas Ekinci ile tartıştıktan sonra silahını çekerek üzerlerine kurşun yağdırdı. Ayakları ve kasığından yaralanan Erol Ekinci ile karın bölgesinden yaralanan Abbas Ekinci olay yerine gelen ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, saldırının ardından otomobille kaçan Ali Kabakçı'nın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title