Haberler

Mersin ve Adana Valileri, Çukurova Uluslararası Havalimanı'ndaki Hazırlıkları İnceledi

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı planlanan Çukurova Uluslararası Havalimanı'ndaki hazırlıkları inceledi. Valiler, havalimanında faaliyet gösterecek kurum ve kuruluşların temsilcileriyle görüşerek incelemelerde bulundu.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ile Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılması planlanan Çukurova Uluslararası Havalimanı'ndaki hazırlıkları inceledi.

Valiliğin açıklamasına göre, Pehlivan ile Köşger, beraberlerindeki heyetle Çukurova Uluslararası Havalimanı'nı ziyaret etti.

Burada açılışa yönelik hazırlıkları inceleyen Pehlivan ile Köşger, havalimanında faaliyet gösterecek kurum ve kuruluşların temsilcileriyle görüştü.

Pehlivan ve Köşger, daha sonra havalimanı içerisinde ve çevresinde incelemede bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ali Hamza Pehlivan Yavuz Selim Köşger Yerel Haberler Çukurova Politika Ulaşım Güncel Ulaşım Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title