Haberler

Mert'in Annesi : Katili Bana Verin

Güncelleme:
Abone Ol

Sinir krizi geçiren Mert Aydın'ın annesi haykırarak, "Katili bana verin, onu gözümün önünde sallandırsınlar" diyerek kendinden geçti.

Geçtiğimiz günlerde kaçırıldığından bir gün sonra Osmanlı Rus Savaşı’nda kullanılan boş tabyada vahşice öldürülen Mert Aydın’ın annesi Arzu Aydın, gözyaşlarına boğularak, ‘Katili Bana Verin!’ diye haykırdı.

"KATİLİ BANA VERİN"

Ayakta durmakta zorlanan Küçük Mert Aydın’ın annesi Arzu Aydın, “Adalet bekliyorum. Adalet istiyorum. Oğlumun kanı yerde kalmasın. Onu sallandırsınlar gözümle göreyim. Onu sallandırsınlar içim soğusun. Ya da bana, onu bana versinler, katili bana versinler, o caniyi bana versinler” diye ağlayarak haykırdı.

VATANDAŞLAR CADDELERE DÖKÜLDÜ

Kars’ta Mert Aydın gerginliği devam ediyor. Mert Aydın’ın öldüren kişi veya kişilerin bulunmaması vatandaşları caddelere döktü. Binlerce vatandaş Mert Aydın’ın evinin önündeki taziye çadırına gelerek baş sağlığı verdi. Öğrencilerden üniversite öğrencilerine kadar bütün herkesin ayaklandığı Kars’ta herkes bir ağızdan ‘katili bize verin’ diye bağırıyor.

“YÜREĞİNİZE SAĞLIK"

Mert Aydın’ın taziye çadırına gelen Alpaslan ve Cumhuriyet Anadolu Liseleri öğrencilerine yönelik konuşan eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, “Hep beraber birlikte olmamız lazım. Ele ele vermemiz lazım. Yüreğine sağlık. Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Okumaktan başka şansınız yok. Bu pisliğe bulaşmamak lazım. Kahve kültüründen kurtulmamız lazım ve size yakışan bu” dedi.

"BENİM KARŞIMA ÇIK"

Sinir krizleri geçiren Mert Aydın’ın yakınları, “Erkeksen benim karşıma çık! Hiç kimseyi istemiyorum. Kurban olduğum Allah onu sen bana ver inşallah. Çık benim karşıma bak ben seni ne yapacağım” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

"AKLIN VARSA EMNİYETE TESLİM OL"

Öte yandan KAÜ ve Cumhuriyet ile Alparslan Lisesi öğrencileri taziye çadırına gelerek aileye başsağlığı verdi. Buradan Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü burada kalabalığa hitaben konuşan Mert Aydın’ın amcası Burhan Alibeyoğlu, “Ben sana bir şey söylüyorum. Aklın varsa bunlara değil emniyete teslim ol. Asalında Mert çok şanslı bir çocuk. Sizsin gibi aslan yürekli ağabeyleri var. Onu ölümsüzleştirdiniz. Bundan emin olabilirsiniz. Bende Mert’in amcası olarak övünüyorum. Hepiniz gözlerini bırakan ellerinizden öpüyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmasının ardından kalabalık dağıldı. Kars’ın sokaklarında binlerce kişi Mert Aydın için gözyaşı döktü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Naif Alibeyoğlu Arzu Aydın Mert Aydın Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

ÖLDÜREN AKP'Lİ OLDUĞU İÇİN KATİLİDE BULUNMAZ!!! POLİS İSTEDİ Mİ YOKTAN VAR EDİYOR KAÇ GÜNDÜR ŞEHRİN GÖBEĞİNDE MOBESEYE TAKILAN ADAMI DEĞİL BULMAK KİMLİĞİNİ BİLE TESPİT EDEMEDİ!!!

Yanıtla278
...............yagmurrrrrwe@hotmail.com:

şu durumda gene akp diyorsan seni allaha havale ediyorum yazıklar olsun size

00
doğrucudavutddavut@hotmail.com:

Allah hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Ana-Babasına sabırlar versin.

Yanıtla025
müslüm aydınmuslum3635@hotmail.com:

bende bi kars lı olarak bu olayı lanetliyorum inş. bunu yapan yada yapanlar yakalanır bu olay serhat karsımızı derinden üzmüş kederli aileye rabbim sabır versin azabını ve gazabını bu caninin üzerine hemen çevirsin. yakalansa ne olcakki mert ki gitti o annenin yüreğine ateşki koydu o ateş hepimizi yaksada o annenin çeğreyi olmaz rabbim sen sabırlar ver ne diyelim elden ne gelirkiiiii

Yanıtla023
Rasim özrecep_temel1453@hotmail.com:

HAKLI ANNE KISASA KISAS. ALLAH IN HÜKÜMLERİNDE HAYAT VARDIR

Yanıtla118
ADEMeski-yara_1984@hotmail.com:

YA BU CANİLERİN FOTURAFI YOKMU HERKES BİR KOLDAN ARASIN BÖYLE ALÇAK İNSANLAR ARAMIZDA DOLAŞMAMASI BULUNUP CEEZASINI VERİLMESİ LAZIM SARIKAMIŞ SELİM KAĞIZMAN ARPACAY AKYAKA DOĞU ANADOLU BUNLARIN CEZASIN VERSİN

Yanıtla019
yunusyunus_yunus1234@hotmail.com:

ya ana baba sahip çıkmıyo doğru düzgün sonra çocuk kaçırılınca veya ölünce vay anamvay babam diye ağlıyolar bu suçu işleyen kadar anne babanında suçu var! olan çocuğa oldu allah onu cennette en güzel yerle ödüllendirir inşallah!

Yanıtla161
ASLI33..............@hotmail.com:

BUNU KIM YAPTIYSA CEZASI CEZA EVI OLMAMALI HALKIN KARSISINDA SOYUN CIRILCIPLAK KALSIN ÜZERINE ET SÜRÜN ET KOKUSU IYICE BULASSIN SONRA PİTBULL DOBERMAN KÖPEKLERINİ UZERINE SALIN VE BIZDE KARSISINDA CEKIRDEK CITLIYELIM ALKIS CALALIM NASIL FIKIRRRRRRRRRR

Yanıtla017
Mihrican Gülzillizarife@gmail.com:

ALLAH ASKINA NE iDAMI BE?BÖYLESi YARATIKLARIN ÖLMEYE BiLE HAKKI YOK!!BiR iSKENCE KAMPI KURULMALI COCUKLARA UZANAN ELLER iCiN,PiS SAPIKLAR iCiN,COCUKLARA KIYANLAR iCiN.. BURDAN BASBAKANA CUMHUR BASKANINA SESLENiYORUM!BU RAHMETLi SABi nin YAKINI DEGiLiM AMA CiGERLERiM YANIYOR BÖYLE SEYLERi GÖRÜP DUYDUKCA.ALLAH AiLESiNE SABIRLAR VERSiN!!iBRETLiK BiR iSKENCE KAMPI KURULMALI,KAMPTA DA BiR HÜCRE OLMALI ANA BABANIN HESAP SORACAGI BiR HÜCRE VE O SAPIGI VERECEKLER ELLERiNE Ki BiR NEBZE O AiLENiN ACISI DiNSiN DiYE!O ANA BABA HER GÜN DEGiSiK iSKENCELER YAPMALI O YARATIGI ÖLDÜRMEDEN HERGÜN BiR YERiNi KOPARMALI!! BU ELLERLE Mi KIYDIN LAN DiYE?ÖYLESi LANETLERiN SAVUNULMA GiBi BiR HAKKI YOK!!

Yanıtla015
BEKİRnurcan37@hotmail.com:

BÖYLELERİNİ İPTE SALLANDIRMAK BİLE AZ GELİR ADİ HERİF NE İSTEDİN O MASUNDAN BENİM ELİME GEÇSE ONU MELETE MELETE GEBERTİRDİM

Yanıtla011
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title