Haberler

Merzifon Myo'da Kan Bağışı

Abone Ol

Amasya Üniversitesi Merzifon Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ve akademisyenleri, Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

Amasya Üniversitesi Merzifon Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ve akademisyenleri, Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

Yüksekokulun bahçesinde konuşlanan Türk Kızılay'ı Samsun Kan Bağışı Merkezinin kan toplama aracında öğrenci ve akademisyenler tarafından yapılan bağışlar kabul edildi.

Merzifon MYO Müdürü Doç. Dr. Arif Gök, kan bağışının hem verici hem de alıcı açısından yararlı olduğuna dikkat çekti.

Kan bağışı etkinliklerinin sosyal sorumluluğu ve başkasına yardım etme hissini sağladığını ifade eden Gök, "Okulumuzda her yıl kan bağışı kampanyası düzenleniyor. Geçtiğimiz yıl üniversitemiz genelinde rekor kırmıştık. Kan bağışı kampanyamıza katılan öğrencilerimize idare ve akademik personelimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Türk Kızılay'ı Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ise, ilçe sakinlerinin kan bağışı konusunda bilinçli olduğunu vurguladı.

Merzifon'un kan bağışı oranında Avrupa standartlarının üstünde olduğunu aktaran Bayram, şunları söyledi:

"Hepimizin bildiği gibi kan, insan yaşamının olmazsa olmazı. Bu nedenle sorumluluk alanlarımızda kan bağışlarını kabul ediyoruz. Merzifon'da düzenlediğimiz her bağış kampanyasında yoğun ilgi görüyoruz. Öğrencilerimize, ilçe halkına teşekkür ediyorum. Tüm bireylerin Merzifonlular gibi kan verme konusunda duyarlı olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Merzifon Kızılay Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title