Haberler

Mete Horozoğlu, "Star Wars Asiler" İçin Stüdyoya Girdi

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü oyuncu Mete Horozoğlu, Disney Channel'ın yepyeni çizgi filmi Star Wars Asiler için stüdyoya girdi.


Özel bölümünün gösterimiyle 4 Ekim'de Disney Channel'da ekranlara merhaba diyen Star Wars Asiler'in dublaj setinde Mete Horozoğlu ve Klon Birliği'ne bağlı bir Stormtrooper arasında yaşanan ışın kılıcı düellosu keyifli görüntülere sahne oldu.


4 Ekim'deki özel bölüm lansmanıyla toplam 163 ülkede Disney Channel ekranlarında başlayan; Horozoğlu'nun da Türkçe'sinde seslendirme yaptığı Star Wars Asiler, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Kanada'da aralarında Türkiye'nin de yer aldığı toplam 16 ülkede 3.8 milyon izleyiciye ulaştı. 1.1 milyon'luk kısmı erkek çocuklar olmak üzere izleyenlerin 1.8 milyon'luk kısmını çocuklar oluşturdu.

Dizi Türkiye'de 17 Ekim'den itibaren her Cuma saat 18.00'de Türksat 4A uydusu 12423 H - Yatay 30000 FEC ¾ frekansı üzerinden ücretsiz yayınlanmaya devam eden Disney Channel'da!

Türksat 4A uydusu 12423 H - Yatay 30000 FEC 3/4 frekansından şifresiz yayına devam eden Disney Channel'ın, çocuklar ve aileleri ekran başına toplayan yepyeni çizgi filmi Star Wars Asiler'in bir bölümünde yaşlı çiftçi "Sumar" karakterini Mete Horozoğlu seslendirdi. Seslendirme stüdyosunda Horozoğlu'nu Klon Birliğine bağlı bir Stormtrooper da yalnız bırakmadı. Mete Horozoğlu'nun seslendirmesinin yer aldığı bölüm 24 Ekim Cuma saat 18.00'de Disney Channel'da yayınlanacak.

Star Wars Asiler'in seslendirme projesinde yer almaktan dolayı duyduğu heyecanı dile getiren Mete Horozoğlu: "Bir Star Wars karakteri olsaydım ışın kılıcı ustası bir Jedi olmayı isterdim. Çizgi film için seslendirdiğim Sumar karakteri ise ışın kılıcı kullanmıyor fakat adalet için mücadele eden bilge bir karakter. Star Wars Asiler benim gibi Star Wars hayranı yetişkinlerin çocuklarıyla ekran başında keyifle vakit geçirebilecekleri çok güzel bir yapım olmuş. Kısa zamanda Disney Channel izleyicilerinin vazgeçilmezi olacağından eminim" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Disney Channel Mete Horozoğlu Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title