Haberler

Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı

Güncelleme:
Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Batı Karadeniz'deki 11 ilde kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşlar, sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

(ANKARA) - Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'deki 11 ilde kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) verilerine göre, bugün saat 23.00'e kadar Diyarbakır, Adıyaman, Malatya, Tunceli ve Elazığ çevrelerinde; gece 00.00'dan yarın akşam saatlerine kadar ise Düzce, Zonguldak, Bartın, Sakarya, Bolu ve Karabük'te yerel kuvvetli yağış bekleniyor.

MGM, kuvvetli yağışların neden olabileceği sel, su baskını, yıldırım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara kaşı vatandaşları uyardı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Güneydoğu Anadolu Batı Karadeniz Hava Durumu Güncel Sağlık Yaşam Hava Durumu Sağlık Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title