Haberler

Meteoroloji'den Yağış Uyarısı: 8 İlde Sağanak Bekleniyor

Güncelleme:
Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre, Marmara'nın kuzeydoğusu, Akdeniz'in Toroslar Mevkii, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Ayrıca, 8 ilde hava durumu hakkında uyarılarda bulunuldu.

(ANKARA) - Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün Marmara'nın kuzeydoğusu, Akdeniz'in Toroslar Mevkii, İç Anadolu'nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile 8 ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) verilerine göre, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kütahya, Osmaniye, Adana ve Hatay çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklıkları Ankara'da en yüksek 26, en düşük 15; İstanbul'da en yüksek 26, en düşük 19; İzmir'de en yüksek 30, en düşük 20 derece olacak.

Kaynak: ANKA / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Yerel Haberler Doğu Anadolu Hava Durumu İç Anadolu Karadeniz Marmara Akdeniz Güncel Yaşam Dünya Doğa Hava Durumu Doğa Yerel Haberler Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title