Haberler

Mezar Başında En Hüzünlü Doğum Günü

Güncelleme:
Abone Ol

Soma'daki faciada hayatını kaybeden Kader Yıldırım'ın 32. yaş günü, yakınları tarafından mezarı başında pasta kesilerek kutlandı.

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden Kader Yıldırım'ın 32. yaş günü, yakınları tarafından mezarı başında pasta kesilerek kutlandı.

KUTLAMA YÜREK BURKTU

Soma Belediye Mezarlığı'ndaki hüzünlü doğum günü kutlaması yürekleri burktu. Türkiye'yi yasa boğan maden faciasında hayatını kaybeden Kader Yıldırım'ın 32. yaş günü, mezarı başında dualarla kutlandı.

ÇOCUKLARI MEZARI BAŞINDAYDI

Kader Yıldırım'ın çocukları 3 yaşındaki Eda ve 8 yaşındaki Onur ile yeğeni Kerem'in doğum günü kutlama isteklerini geri çeviremeyen babaanne Elmas Yıldırım ile dede Nevzat Yıldırım, çocuklar ile birlikte mezarlığa geldi.

"ALLAH YAVRUMA GÜZEL YERLER NASİP ETSİN"

Acıyla hüznün birbirine karıştığı doğum günü kutlamasında oğlunun son doğum gününü kutlayan anne Elmas Yıldırım, "Onur, Eda ve Kerem'i Kader'in yerine pasta üfletelim diye getirdik. Yavruma mutlu yıllar, uzun yıllar diyemedim. Allah yavruma en güzel yerleri nasip etsin" diye konuştu. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elmas Yıldırım Soma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

FZL:

Kucuk kiz pastanin tadini cikariyor.....orda mahsur kalan bir babada demiski allahim ben kizimin istegini yerine getirmeden beni oldurme ve yasiyor kizi uc gun once demiski baba bana kola al oda demiski kizim ay sonu geliyor oyle aliriz bunu ozellikle hatirlatmak isterim

Yanıtla219
ilknurilkatanaz@hotmail.com:

Millet kafayı yemiş kuran-ı kerim okunması gerekmiyormu.....

Yanıtla144
sibelpitsy3000@hotmail.com:

İlknur hanım sizin boyle bir yorum yapmaya hakkınız yok.Kolay değil Allah kimseye yaşatmasın Kur-an okuyorlar merak etme sana yararı ne olacaksa artık aman sen dogruyu yap sanki herkez cok dogru işte dini sadece kulaktan dolma ogrenenler sizin gibi boyle bır durumda hala elestırmeyın.

00
Bir Annehulay@hotmail.de:

Bu anneyi yürekten kutluyorum. Ölüm travmasiyla doğal bir şekilde mücadele etmeye başlamışlar. Sakın kimse çıkıp mezarın başında pastanın tadını çıkarıyor demesin. Böyle bir travmayı ben ve çocuklarım yaşadık yıllar önce. Matem sadece dualarla atlatılmıyor.

Yanıtla017
ELA:

ALLAH YAVRUMA GÜZEL YERLER NASIP ETSIN ... AMIN ..Babaanne torunlarini kiramamis en acili gününde torunlarinin istegini yerine getirmis ... ELLERI ÖPÜLMEZMI BU ANANIN .

Yanıtla016
YARALI VATANDAŞ:

ŞUANDA ORADA YAPILAN HERŞEYİ NORMAL KARŞILAMAK ZORUNDAYIZ ACILI KARDEŞLERİMİZ İÇİNDEN GELENİ YAPABİLİR SAYGI DUYUYORUZ KUR'ANLAR MEVLÜTLER DUALAR YAPILDI ACILARININ HAFİFLEMESİ İÇİN BİRŞEYLER YAPMALIYIZ MEVLAM YARDIMCILARI OLSUN SABIRLAR VERSİN

Yanıtla08
Bu memleketin insanlarının zarafeti nerede, başı:

Bu memleketi yönetebildiğini sananlar, insanların zerafetine kurban olsunlar..

Yanıtla32
Kopukgurbet@gmail.com:

'Ateş düştüğü yeri yakar' derler lakin, arkasından böyle şaşma şeyler yapılırmı bilmem.. 'İyi ki doğdun' demesi olduğu gibi, ölümü de hatırdan çıkartmamak gerek.. Acı gerçek, er veya geç tecelli edecek.. Dua etmek gerek..

Yanıtla22
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title