Haberler

MHP 35 Yıl Sonra İlk Kez İstanbul'da Tek Adayla Seçime Gidecek

Güncelleme:
Abone Ol

MHP'nin İstanbul'da bugün gerçekleştireceği il kongresinde uzun yıllardan sonra bir ilk yaşanacak. Seçimde tek liste ve tek aday olacak.

MHP İstanbul İl Başkanlığı bugün 11. Olağan Kongresi'ni yapacak. BJK Akatlar Spor Salonu'ndaki kongrede 64 kişilik tek liste ve Mehmet Bülent Karataş da tek aday olacak.

"İKTİDARA SUSAMIŞ HAREKETİN..."

12 Eylül'den bu yana ilk kez tek adayla seçime gidildiğini, 2012'de 6 adayın yarıştığını hatırlatan Karataş, neden tek aday sorusuna, "İktidara susamış bir hareketin, tek aday olarak yola çıktığının işaretidir" diye yanıt verdi.

"BU İKTİDARI İSTEDİĞİMİZİN KANITIDIR"

Karataş, "MHP, kongreleri, iktidara giden ilk adım olarak değerlendirdiği için, enerjisini içeride değil dışarıda harcamak adına kongrede birliktelik yaptı. Kendi iç iktidarımızı değil, Türkiye'deki iktidarı istediğimizin kanıtı ve mesajı budur. Tek liste olmamızın amacı enerjimizi birbirimize harcamayıp iktidar olmak adına harcamak" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Bülent Karataş İstanbul Komik - İlginç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (73)

emre:

ya başçeli git artık yedin bitirdin partiyi. . .

Yanıtla4728
Adalı reis Mobil-IOS:

Bu ülkede herşey bitsede mhp gençliği sonsuza kadar bu ülkede hep olacak bunuda kimse unutmasın kurtlar susunca çakallar sesi çıkar oldu. Kendinizi biraz daha kandırın Arslan sanarak

Yanıtla3530
Yiğit TÜRKMobil-ANDROID:

İktidar olamasakta hırsız ve vatan haini değiliz çok şükür...cCc

Yanıtla1249
fatihMobil-ANDROID:

kafa tascilarin siyaseti bitmiştir. ne yaparsa yapsin MHP anca %9 ile %11 arasında gider gelir. o kadar.

Yanıtla4020
Çiğdem:

Bir CHP li olarak bütün Mhp’li ak parti karşıtlarına tavsiyem gelin CHP çatısı altında birleşelim sonuçta yaşam tarzımız aynı birbirimizden farkımız yok ve İslamiyetin hüküm sürmesi değil kemalizmin hüküm sürmesi için çalışalım. . . Bu akp ile Atatürkçülük gündemden düştü ve islami yaşam öne çıktı, bu ulu Önderimiz atatürkün istediği birşey değil . . . . 2015 seçimleri akp den kurtulmak ve eski türkiyeyi getirmek için son şans birlik kurmamız şart yoksa başı örtülüler örümcek gibi her yeri saracak utanmamak elde değil Atatürk Cumhuriyetimizi böyle bir Türkiye için kurmadı… akp li koyun ve yobazlar ancak gericilikle uğraşırlar…. Çağdaş Laik bir ülkemiz olsun istiyoruz yaşasın CHP

Yanıtla502
M.kayamobilWeb@haberler.com:

İnşallah MHP iktidar. Olup hainlere gerekli cevBı verecektir

Yanıtla1635
KELOĞLAN Mobil-IOS:

Rüyanızdan iktidarı görürsünüz bu millet anladı sizi kan üzerinde siyaset yaptığınızı.

Yanıtla3219
-dangalAK:

Bu seçimde inşallah AKPKK''dan kurtulacağız, Allahın izniyle.

Yanıtla1931
GölMobil-IOS:

70 kalıp sabunla da yıkansanız yinede Yaptıklarınız temizlenmez

Yanıtla2422
...:

akp MHP nin kısa iktidarı boyunca yaptıklarının meyvesini yiyor. . . krize getiren mesut yılmaz tansu çiller demirel Erbakan hükümetleridir. . . dsp - MHP koaliasyonu krizi depremden sonra kucağında buldu ve çok da güzel önlemler aldı. . ve istifa etti akp nin bir halt yaptığı yok sattı sattı sattı. . . sanayi yatırımı sıfır. . . işsizlik aldı başnı gitti. . . . MHP devam etseydi çok daha iyi olurduk

Yanıtla1531
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title