Haberler

MHP Erzurum İl Başkanı Anatepe İstifa Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Sağlık sorunlarını gerekçe gösteren MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Anatepe yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: "Bilindiği üzere 20014 yılının 12'nci ayından bu yana mensubu olmaktan büyük bir onur, gurur ve ayrıcalık duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nin Erzurum İl Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu ulvi göreve getirildikten sonra tıpkı öncesinde olduğu gibi partime ve davama büyük bir aşk, şevk ve iştiyakle hizmet etmeye çalıştım. 7 Haziran seçimlerine Erzurum'daki bütün dava arkadaşlarımla birlikte el ele hazırlandık, büyük mücadeleler verdik. Elde ettiğimiz başarı, dolayısıyla teşkilatımızın çabalarının bir sonucudur. Şimdi önümüzde 1 Kasım seçimleri var.

"GÖREVİMİ DAHA FAZLA YÜRÜTEMEYECEĞİM"

Şahsım ve teşkilatımdaki her biri birbirinden değerli dava arkadaşlarım elbette bu seçime de yine büyük bir kararlılık ve heyecanla hazırlanacaktır. Ancak şahsımın işlerinin yoğunluğu ve ilaveten de bazı sağlık sorunlarım nedeniyle MHP Erzurum İl Başkanlığı gibi yoğun mesai ve dikkat gerektiren bir görevi daha fazla yürütemeyeceğim kanaatine varmış bulunmaktayım. Bazı çevreler her ne kadar bu durumu istismar etme yoluna gitmiş ve gidecek olsalar da, bilinmelidir ki; şahsımızın küçük hesaplarla hiçbir zaman işi olmamıştır. Bu yönde iddia ve imalarda bulunmaksa, en hafif tabirle aymazlıktır. Biz dün olduğu gibi bugün de davamızın ve partimizin emrindeyiz.

'Önce ülkem ve milletim; sonra partim ve ben' ilkesini siyasi yaşamına düstur edinmiş bir kardeşiniz olarak; 18 Eylül 2015 tarihi itibariyle MHP Erzurum İl Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunmaktayım."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Anatepe Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (152)

turan alp:

Tek çare mhp

Yanıtla4717
millet uyan:

bence turkiyenin mhp ye ihtiyaci yok

Yanıtla2722
Yusuf sahin:

Hicte olmadi zaten gereksit bir parti

95
Eray:

tamam çıkmaz sokak partisi ama yeri geldiğinde milletin ihtiyacı var gazi üniversitesinde ve bir kaç üniverstede bunlar olmasa ortalık solcudan geçilmez her sokak başında bir solcu kimlik araması yapmaya kalkar yine bunlar var gölgeleri bile yetiyor. ha mecliste olmalı mı bu kafayla giderlerse eğer olmaması daha iyi hdp ile git ol bana gelmeyin ben anamuhalefetim de ne demek hangi milliyetçiliğe sığar

02
Alparslan:

MHPye genc ve karizmatik bir lider lazım.. Asıl Bahçeli istifa etmeli bence..

Yanıtla544
60anka:

devlet bahçeli derhal bu partiden gitmeli yoksa sonu kötü olacak bu partinin

Yanıtla442
VATANSEVER:

bizde istifa ettik hemde meral akşener sinan ogan abi için

Yanıtla2323
ÜLKÜCÜ:

Hadi ordan. Siz dönemin adamısınız ey AKP''liler. PKK açılımında Kürtçülük, kürtlerden hayır gelmeyince TÜRKEŞ''. ilik. YEMEZLEEEEER. OYLAR HER ZAMANKİ GİBİ MHP''YE

2222
turan alp:

Tayyip başkan olamayacak dolayısıyla. Türkiye eyaletlere bölünmeyecek. Çünkü bu memleketin sigortası var. MHP.CCC

Yanıtla2815
alp:

Sigortayı bdp,ye teslim eden, parti milliyetçi olamaz

109
Tüm 152 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title